Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Luffy'nin Kata kadar gözlemi olmadığı ortada. oro'nun gözlem kasabileceği de ortada. Yani bunlar karşımızda tabbbbak gibi duruyorken istediğini düşünebilirsin çok da önemli değil zaten :/



Sen biraz forum karıştır, biraz bilgilen bu konularda öyle gel kardeşim. Her cahile laf anlatmakla uğraşsaydık işimiz vardı yav ohoooooo. Arkadaşlar bir yardımcı olun gerekirse lütfen.
Forum karıştırmakla kültürlenmenin ne alâkası var :d Verecek cevabınız yoksa atıp tutmayın kardeşim, yormayın insanları.
 
Oden ile dövüşmeyi göze aldıysa o seviyenin adamıdır bence ordan varsayım yapıyorum.
Olmayacak bir varsayım ama hocam... Bu seride kimler kimlerle dövüşmeyi göze aldı. Croco'da gelip Wb ile dövüşmeyi göze alıyor. Daz Bones gelip Mihawk'la dövüşmeyi göze alıyor. Tonla örnek var seride. Bence ciddiye alınmayacak bir örnek bu.

Gaban maksimum yc1 çıkabilir. Bir ihtimal o da ama fazlası kesinlikle yoktur.
 
Öyle bol keseden sallamak kolay.d Aktif ve efektif gözlem kullanıyor Zoro diyosan atacaksın sahneleri, iyi alışmışsın her dediğine haklisin diye pohpohlanmayı :d desteksiz sallamaya devamke
 
Pek varsayım gibi gelmedi yazdığın ama. Acede Beyazsakala göz dikmişti o ligin adamımı diyelim? Ya da iki yıl sonraki Zoro İsshoyu almaya niyetlendi amiral mi diyelim? Kaldı ki Oden ile dövüşmeyi göze alan Gaban Rayleigh ile birlikte hazırlanıyor, Oden 2x amiral mi diyelim?
Ace ve ya Zoro kaptanlarına alak mı şunu demedi. Kendinden emin bir şekilde indirelim dediler ikise de en az o seviyenin adamı olmasa demezlerdi bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık