Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Magellan'ın Güç Seviyesi

Magellan Hücresinden kaçmayı başarmış hangi seviye adamları zaptedebilir ?

  • Impel Down sınırları içerisinde One Piece evreninde bulunan herkes

    Kullanılan: 29 29.3%
  • Impel Down sınırları içerisinde Elit Komutan ligindeki adamlar

    Kullanılan: 62 62.6%
  • Komutan altı adamlar

    Kullanılan: 8 8.1%

  • Kullanılan toplam oy
    99
Konuşacak daha yüzün var ya abi yuh gerçekten ya.King'te patladın,Jack'te patladın,Queen'te patladın,uçan altılıda patladın,Peros'ta patladın,Germa'da patladın,Zoro'da patladın,g3=kkg etkisinde dedin patladın,Enma p.up mı konusu açmıştın onda patladın,Dof amiral eder dedin patladın,King>Marco da patladın.

Daha patladıklarını sayarım da burdan İstanbul'a yol olur.



Tüm dünyanın net kabul ettiği şeye de Miyata algısı ancak sen derdin zaten.Dünyada Queen'i sağ kol ligine yakın gören kaç kişi varmış diye bakmak istiyorsan gir forumlara,sosyal medyaya.Bakalım kaç kişi senin düşündüğün gibi düşünüyor.
Sen uçmuşsun baya bir yüksekten hem de.:hhh: Bu kadar saydığın şey içinden Jack biraz abartmış olabilirim ama onu da zamanında herkes abartıyordu zaten beklenti yüksekti.Enma konusu da var evet ama konuyu açma amacı başka maksat tartışma çıksın.:D Enma konusunda net birşey hala diyemezsin çünkü King dalga bile geçti nerfleyen kılıç diye.Kılıç adama köstek oluyor ama dışarıdan power up almasını sağlıyor kral haki eklettiriyor.Kendi direk power up olmaktan çok sömürdü resmen Zoro’yu handikaba düşürdü.Yani o açılmayacak konu değildi o kadar haklılık payı var.Zoro’da patladın demişsin birde yok artık xD. Demek sosyal medyada yanlış düşünüyorlar. :) Oda 1 milyar üstü lig dedi banane onların düşüncesinden.
 
Sen uçmuşsun baya bir yüksekten hem de.:hhh: Bu kadar saydığın şey içinden Jack biraz abartmış olabilirim ama onu da zamanında herkes abartıyordu zaten beklenti yüksekti.Enma konusu da var evet ama konuyu açma amacı başka maksat tartışma çıksın.:D Enma konusunda net birşey hala diyemezsin çünkü King dalga bile geçti nerfleyen kılıç diye.Kılıç adama köstek oluyor ama dışarıdan power up almasını sağlıyor kral haki eklettiriyor.Kendi direk power up olmaktan çok sömürdü resmen Zoro’yu handikaba düşürdü.Yani o açılmayacak konu değildi o kadar haklılık payı var.Zoro’da patladın demişsin birde yok artık xD
Yanıldım demek ayıp bir şey değil.Zoro tam iyileşmemiş+savaş içerisinde yaralarının açıldığı+enmanın kendisine sıkıntı çıkardığı bir dövüşte King'e yüksek zorluk bile atmadı.Bundan öte bir patlama yok.Dof amirale devamla sen King'ten de ekmek çıkmadı :hhh:
 
Yanıldım demek ayıp bir şey değil.Zoro tam iyileşmemiş+savaş içerisinde yaralarının açıldığı+enmanın kendisine sıkıntı çıkardığı bir dövüşte King'e yüksek zorluk bile atmadı.Bundan öte bir patlama yok.Dof amirale devamla sen King'ten de ekmek çıkmadı :hhh:
Zoro o kılıçla amiralleri bile geçti saldırı gücü olarak.Hem Oden’in kılıcı hem de kral haki basıyor.Daha çatıda Kaido’yu kaçırtan adam yüzünden King gömüyorsun.King olması gerektiği kadar güçlüydü.50 kere kesildi bana mısın demedi.
 
Ödülü oluşturan faktörlerden sadece birisi güçtür.Geriye kaptan etkisi,karakter,aktiflik gibi faktörler devreye giriyor.Ödülden güç %100 güç çıkarımı zaten yapılmaz.100 tane örneği var bunun.Queen en fazla orta zorluk verebilir bir sağ kola.Ki Sanji dövüşüne bakarsak o bile zor.

Jinbe şu arcta kendisinden 100 milyon yüksek ödüle sahip adama düşük zorluk atmışken,Zoro ile Sanji kendilerinden 1 milyar yüksek adamlara yüksek zorluk bile atmamışken daha ödülden gitmeye gerek yok.
Aktiflik,kaptan dediğin etmenleri oluşturan faktörde güçtür. Dolaylı yoldan gücün ödüle etkisi %90. Sanji ve Zoro'yu, Luffy gibi bir kademe kademe gözümüze sokmadı, birden patlattı. Gen uyanışından önce en az 600 milyonu vardı Sanji'nin. Bunu okuyucu biliyor ama hükümet bilmiyor. Güç haricindeki diğer etmenler, Sanji gibi bir çaylağın ödülünde çok daha yüksek bir etkiye sahip, bir yonkou sağ kolu için böyle bir etkiden söz etmek saçmalık olurdu.

Komutan mevkisinde halen ödül ile güç çıkarımı yapılabilir.Kanıtı için bkz: Beckman.
 
Magellan'ın seviyesi yerinde Queen ve King eşit deniliyor. Daha bir şeye şaşırmam. Yakında Big Mom seviyesi derler Queen'e.
 
Zoro o kılıçla amiralleri bile geçti saldırı gücü olarak
Kaynak MW'nin hayal dünyası.Akainu'nun saldırı gücünün yanında Zoro'nun saldırı gücü kıyas etmez.


King gömüyorsun.King olması gerektiği kadar güçlüydü.50 kere kesildi bana mısın demedi.
H.haki p.upu sonrası sadece 3 darbeye gitti.Oden'in kılıcı da çatıda kullandığı gibi kullanamadı zaten savaşın sonuna kadar.50 kere kesildi demişsin.He he :D Çatıda kaçan adam King'in yenildiği saldırıdan daha da güçlü atağı yiyip üzülme izi kaldı diye teselli etti Zoro'yu.
 
Çatıda kaçan adam King'in yenildiği saldırıdan daha da güçlü atağı yiyip üzülme izi kaldı diye teselli etti Zoro'yu.
Zoro'nun King'e yaptığı son atak çatıdaki Ashura'dan net daha üstündü. Foşur foşur kral haki akıyordu. Kırık kemiklerin acısını da çekmiyordu King'le kapışırken. Şu anki haliyle Ashura açsa Zoro çok çok daha fazla hasar vurur çatıda vurduğundan.
 
Aktiflik,kaptan dediğin etmenleri oluşturan faktörde güçtür.
Kombat gücü değildir.Ne demek istediğini anladım benim bahsettiğim ise bu değil.Hükümet nezlinde daha tehlike olmak da seni büyük güç yapar ama kombatta ne yapabiliyorsun mevzu o.


Güç haricindeki diğer etmenler, Sanji gibi bir çaylağın ödülünde çok daha yüksek bir etkiye sahip, bir yonkou sağ kolu için böyle bir etkiden söz etmek saçmalık olurdu.
Öyle olmuyor o işler.Kaptan etkisinin ne kadar önemli olduğunu söyleyen bir Oda var,sivil katliam yapan,sağı solu yıkan,ya da hükümet için tehditin daha fazla olduğu kişilerin daha yüksek ödül alması durumu da var.

King'in ırkından sırf +100 geliyor,Queen'in Vegapunk,Judge bağlantısı var,eski bilim adamı,kaptanı Kaido yeryüzündeki en belalı korsan,yıkımcılar gittikleri yeri harabeye çeviren kişiler.Bu heriflerin ödüllerinden güçlerine biçilen oranla,diğer komutanların ödüllerinden güçlerine biçilen oran bir değil.

Sırf şu sebepten Peros'tan maks 1 tık güçlü Jack 300 milyon ödüle sahip.Bu adam Cracker'dan da zayıf ayrıca.Birisi yıllardır adasından çıkmıyor,diğeri ise ada basıyor,sivil katliam yapıyor,kaptanının ödülü daha yüksek,daha aktif.
Saçmalık dediğin şey hakkında yeterli bilgi sahibi bile değilsin yahu.Sabo 600 milyon ödülle şu King'in de, Queen'in de canına okur.



Zoro'nun King'e yaptığı son atak çatıdaki Ashura'dan net daha üstündü
Değildi.Zoro'nun bariz en güçlü atağı Ashura.Ki Zoro o Ashura saldırısında h.haki kullandı zaten.Birazcık daha iyi h.haki kullanıyor diye iki teknik arasındaki güç farkı kapanmıyor.


Kırık kemiklerin acısını da çekmiyordu King'le kapışırken
King'le kapışırken vücudu kanıyordu,ilacın etkisi geçmeye başlamıştı yani+enma buna destek değil köstek oluyordu.


Şu anki haliyle Ashura açsa Zoro çok çok daha fazla hasar vurur çatıda vurduğundan.
Daha fazla vurur ama çok daha fazla falan vuramaz.Zoro'nun h.hakisi çöpleri kısa süreli bayıltmaya yetecek kadar güçlü.Luffy gibi bir h.hakiye sahip değil herif.
 
Son düzenleme:
Kombat gücü değildir.Ne demek istediğini anladım benim bahsettiğim ise bu değil.Hükümet nezlinde daha tehlike olmak da seni büyük güç yapar ama kombatta ne yapabiliyorsun mevzu o.



Öyle olmuyor o işler.Kaptan etkisinin ne kadar önemli olduğunu söyleyen bir Oda var,sivil katliam yapan,sağı solu yıkan,ya da hükümet tehditin daha fazla olduğu kişilerin daha yüksek ödül alması durumu da var.

King'in ırkından sırf +100 geliyor,Queen'in Vegapunk,Judge bağlantısı var,eski bilim adamı,kaptanı Kaido yeryüzündeki en belalı korsan,yıkımcılar gittikleri yeri harabeye çeviren kişiler.Bu heriflerin ödüllerinden güçlerine biçilen oranlar bir değil.

Sırf şu sebepten Peros'tan maks 1 tık güçlü Jack 300 milyon ödüle sahip.Bu adam Cracker'dan da zayıf ayrıca.Birisi yıllardır adasından çıkmıyor,diğeri ise ada basıyor,sivil katliam yapıyor,kaptanının ödülü daha yüksek,daha aktif.
Saçmalık dediğin şey hakkında yeterli bilgi sahibi bile değilsin yahu.Sabo 600 milyon ödülle şu King'in de, Queen'in de canına okur.

Karasakal gibi bir örnek var seride. Güç için sivil katliamda yapar, İmpel Down'un en azılı mahkumlarınıda kaçırır. Bu adamın ödülü bu kadar cılızken kimse bana diğer etmenlerden bahsetmesin.

Sabo en tehlikeli adamın sağ kolu olarak bilinirken, 600 milyon ödülü var. Dragon'un hiç mi etkisi olmamış Sabo ödülüne ? Bu noktada benim dediğime geliriyoruz. Bireysel bir başarın olmadıkca yüksek ödül alamazsın. Hükümet Katakuri'yi gayet iyi tanıyor biliyor.

Kombat işi farklı mevzu, konudan çok saptık.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık