Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Mihawk Hangi Karakterleri İndirebilir?

Mihawk Hangi Karakterleri Yenebilir ?


  • Kullanılan toplam oy
    113
Önceki mesajı şaka amaçlı yazmıştım ama tek kol muhabbeti nasıl bağlanacak merak ediyorum. Luffy ya da Zoro'nun tek kolunu kaybettiğini düşünüyorum da, çok büyük güç kaybı olur. Tek kol, 2 kol etmez hiç bir zaman. Hele birde Yonkou için. Oda bile kara kara düşünüyordur bu olayı. Dram yapacağım diye kolundan etti adamı. Haki konusunda Shanks'a baya bonkör davranacak, bakışlarıyla dağı taşı yarmasını bekliyorum. :D
Bir ara haki ile kol olușturabileceği hakkında bir teori vardı. Kral hakiye bağlanarak bu olayı yapabilirler aslında. Kral haki de bilmediğimiz bir çok șeyi yeni yeni görüyoruz. Shanks de böyle bir durum olsa çok da sürpriz olmaz açıkcası benim için. Zaten seride kral haki denilince direk akla Shanks geliyordu. Böyle bir fark koyabilir. Kaybettigi uzuvlarını haki ile șekillendirse fena olmaz. Aokiji bacağının kaybını meyvesiyle kapatıyordu. Shanks de bu açığını hakisi ile kapatabilir.

Mihawk ise kılıca bile ihtiyaç duymadan hakisini șekillendirip kılıç oluștursa öyle savașsa nasıl olurdu diye düșünüyorum da o zaman kılıçların da bir anlamı kalmaz gibiydi. Ama zirve seviyesindeki isimlerin kral hakiyi șekillendiredeğini düșünmeye bașladım artık.
 
Unvanı gerçek kabul edersek Zoro hariç diğer kılıçustalarını şuan yenmesi beklenebilir ancak Vista seviyesine karşı ne kadar zorlanır bilemiyoruz, Zoro'nun King'e karşı zorlandığı ve sonra bayıldığı kadar bile olabilir veya daha az da zorlanabilir, Oda ucunu çok açık bıraktı.

Onun haricinde Mihawk' ın kendisi bir korsan olduğu için ve ''great pirate'' olmadığı için ''great pirates'' Yonko seviyesi olan yani harika korsanlara karşı bir şansı yok bence.

Harika korsanların sağ kollarına karşı ne yapar? Orası da muamma. Zoro onu geçecek peki bu Mihawk' ın Zoro'nun seri sonu rakipleri yani Shiryu ve Marco gibi onlardan güçlü olmasını gerektirir mi? Bence gerektirmez zaten Marco>Vista güç farkı da bariz hatta Marco>Jozu da öyle. Mihawk Jozu'ya hatta Vista'ya karşı bile zorlanacaksa Marco'ya karşı işi çok zor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık