Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    445
Yenilgiye katlanamıyorsanız oynamayın kardeşim sizde burda yenil git başka konuya sızlan elmayla armutu karıştır bu konuya bula sonra git yeni anket aç orda ne hikmetse tamda burda rezil olmuşlarken kendi isteklerine göre karakterleri koyup katayı linçlet ohhh ne güzel :oleyo2:
 
Herkeste armament var. Ama içten patlatma armamentini çok az kişi kullanabiliyor. Çalışsan da kullanamıyordun o şekilde.

kral hakide de vardır aynı durum. Bu gücü kullananlar imparator olabilecek potansiyele sahiptir. Şuana kadar kullananlar ya zaten imparator seviyesi ya da potansiyeli o kadar.
Katılıyorum ama benim demek istediğim şey o değil. Sallıyorum kral haki enmada saklı bir güç olsaydı ve Zoro eline aldığında bu gücü ortaya çıkarsaydı Zoro kılıcın potansiyelini ortaya çıkardı derdik. Lakin ortaya çıkan kral haki Zoro'nun içinde saklı, ortaya çıkmayı bekleyen henüz Zoro tarafından keşfedilmemiş. Kılıç Zoro'nun bu gücünü ortaya çıkarıyorsa kılıç mı Zoro'nun kral haki potansiyelini ortaya çıkarıyor deriz yoksa Zoro mu kılıcın potansiyelini ortaya çıkarıyor deriz? İllaki Zoro bu kılıcın hakkını verip kılıcın potansiyelini yükseltecektir lakin bu kral haki özelinde olmayacaktır. Çünkü açığa çıkan bu güç Zoro'ya ait ve çıkaran kılıcın ta kendisi.

Tüm bunları topladığımız da Katakuri enmayı aldığında üst düzey kral haki potansiyelini ortaya çıkaramaz demek sağlıklı çifti tüp bebeğe yönlendirmektir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık