Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    445
Zaten birçok yerde Kata az daha güçlü olabilir diye belirttim ama sizin dediğiniz gibi kulvar farkı yok ortada.
Uyanış'ın yerine magma saldırı ile telafi etti. H.haki konusunda ise geride kaldı bunun içinse King az daha geri planda kaldığını belirttim yorumlarıma bakmayı seviyorsun madem onlara da bakabilirsin.
Sağ kollar arasında uçurum olamaz ama seviye farkı olabilir. O bölümden sonra değişen tek şey King'in ateşinin daha sıcak olduğunu öğrenmemiz oldu. Magma olayı benzetme. Bu arada kişisel algılama, genel spoiler yorumlarını okurken bu yorumun aklımda kalmış :D .
 
King amiral üstü güce sahip bir saldırıya yenildi. Şu saldırı gücü Kaido'nun bile bacaklarını titretir. Katakuri'nin düştüğü saldırı için amiral üstünü bırakın X amirale sen bu saldırıyı yiyeceksin ve düşeceksin deseler amirallerin anlık tepkisi şu olurdu:
 
Zoro ileri silahlanma power up'ıyla gayet King'i kesebilirdi. Fatihin hakisi bir beden büyük geldi. Bizim tayfa yıllar sonra Korsanlar Kralı tayfası olduğunda, Dünyanın en güçlü kılıç ustası Roronoz Zoro, o dövüşü hatırlayacak ve şöyle diyecek. Şu büyük gücü cidden şu kepazeye mi kullanmışım..
Zoroda ileri silahlanma yoktu İşte enma sayesinde kullanıyordu , sonra enma dediki zoroya :
Efendim zahmet etmeyin böyle çerçöple sizin h.hakinizle buna tek atmak varken neden uğraşasanız. Sonra verdi enmaya hakisini reis. Yürümeyi öğrenmeden koştu zoro herkes yapamaz.
 
Yani bir cevabım yok diyorsun kısaca biz normal okuyuculara göre zoro her zaman luffy gerisinde sevsekte öyle sevmesekte öyle size göre genelde ya eşit ya önde oluyorda merak ettim ondan hazır çelişkili yazmışken :D Şimdi luffy 4 zoro size göre 5 olsun kral hakisiz wano başı ve tüm kek arcında diyelim.İkisinede kral hakiyle 2 eklesek zoro 7 luffy 6 oldu.Şimdi bu mantıkta luffy kaido karşısında durabiliyorken zoro neden duramıyor zoronunda durması gerekmez mi hem zoro elindeki herşeyi kullandığını artık bundan sonra işe yaramazsa yapacak birşeyinin olmadığınıda söylüyor.Basit mantık yürüterek sordum yani.
Verecek cevabın en iyisi ilgili sayılarda var beni yorma diyorum dostum. Yönlendirme yapıyoruz yine beğenilmiyor kardeşim.

İşine gelince mi mantık yürüyorsun ? Mantıcılar mantık yürütse sizden daha iyi yürütür :)
 
Unutmuş olamazsın.Böyle düşündükten sonra vazgeçti tam gücünde yeneceğim geleceği görmeyi öğreneceğim dedi ya adam.
Oradan onu nasıl çıkardın. Tam gücünde yenmek istemesi ile öncesinde boylembir taktik uyguladı arasında hiçbir ilişki yok. Ben öyle bir taktik iması hiçbir yerde almadım. Zaten doğrudan öyle bir söz yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık