Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    444
Kata kendine mızrakla 2 tane delik açsa king zor da olsa acaba alır mı diye düşünüyordum

sonuçta böyle bir durumda king’in yapması gereken tek şey fazla hasar yemeden rakibini yıpratması ve rakibinin düşmesini beklemesi olurdu.

ama ansızın aklıma,king’in zoro’dan sadece uzak durarak kazanabileceğini anlayamayacak kadar savaş zekası düşük bir karakter olduğu geldi.

Yani bu avantajı sezemeyerek yaralı kataya dalıp küsküyü yemesi daha kuvvetle muhtemel gibi.
 
Nasıl bu kadar fütursuz olabiliyorsunuz!

Lütfen dikkatli okuyun.

Luffy, Katarkuri'yi dövdükten sonra Kaido'nun karşısına çıkıyor ve tek yiyor, bu sırada Luffy > Katakuri. Sonra çatıya çıkıyoruz, Zoro o ana kadar kendini sınırlarına kadar sınadığı bir mücadele vermiş değil. Burada ne oluyor? Zoro, iki imparatorun saldırısnı blokladıktan sonra bütün kemikleri kırık vaziyette ashura açıp Kaido'yu yarıyor. Bakın şimdi, burada şunu rahatlıkla söyleriz. Zoro > Kek arc Luffy > Katakuri. Yani her durumda çatıdaki Zoro, Katakuri'den katbe kat güçlü. Sonra ne oluyor, Zoro aşağı iniyor ve King ile savaşmaya başlıyor. Wano arc başlarındaki Luffy'den daha güçlü olan Zoro, King ile savaşırken kral haki kullanmaya başlayana kadar varlık gösteremiyor. Ne zaman kral hakiyi etkili bir şekilde kullanıyor, o andan itibaren King'i yok ediyor.

Sonuç;

Kral Haki Zoro > King > Çatı Zoro > Kek Arc Luffy > Katakuri


Katakuri zincirin en zayıf halkası, daha nasıl anlatılır bilmiyorum. Haala anlamıyorsanız, sizi kendinizle baş başa bırakıyorum.
Reis kural bir lütfüyü döven güçlüdür. Bak bugüne özel bir durum değil bu, taa zamanında en sağlam fizik(güç olarak) konusu vardı millet Lucci, Lütfüyü dövdü diye Akainu'dan fazla oy atmıştı.
İşin özeti

 
Kata King ve Marco’dan daha fazla ödül alamaz.Luffy adamı yenmiş ve türlü icraatla 1.5 milyar ödül verildi ünvanla birlikte.Yani Kata 1.5 milyarlık adam değil.King’in en kötü beraberliği var.Bunlar Oda’nın kurduğu ödül denklemleri.5.imparator diyip tesadüfen o ödülü vermiyor çünkü.
 
Daha objektifler yani.
Yo şöyle düşün. A tarafı var. Bunun fanatikleri var, B tarafı var bunun fanatikleri var. iki tarafta işin mantığına bakmadan direkt, işine gelen kısımı destekliyor. Bir de Objektifler var. Hepsi ortak bir şekilde ağırlıklı olarak bir tarafa yükleniyor o zaman da doğru taraf olmuş oluyor a veya b olması farketmez.. Oda bir sağ kolu diğerine ezdirmez ama kağıt üzerinde baktığın zaman Katakurinin cv'si Kingi dövüyor
 
Denkleminizi şu çerçeve içine alırsanız her şey çok basit arkadaşlar. Adeta bir huşu, huzur ve aydınlanma içinde yolunuza bakabilirsiniz.

Zoro>Tüm Kek Luffy, King>Katakuri.

Her zaman diyorum Zoro, Katakuri'den daha güçlü adamı Luffy'den daha az zorlanarak yenmiştir. Hatta Zoro Katakuri'den daha güçlü adamı Luffy Kata'yı yenememesine rağmen yenmiştir.

Öyle Luffy>Zoro yazmakla olmuyor bu işler. Luffy önce Katakuri'nin dünyasındaki aynalara hesap versin :mincika:
 
Ben Zoroyu şuan olası dövüşünü tartıştığımız ikilinden de ve Tüm Kek Luffyden de güçlü buluyorum. Bunu Luffy öbürünü Zoro yenmiş benim umrumda değil, Marco da Katada, Kingten iyi performans verdi
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık