Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro Purgatory Oni Giri ile saldırıyor Killer da aynı yere saldırıyor Kaido'ya çizik atamıyorlar. Enma'yı biraz salmalıyım diyor atakları zarar vermeye başlıyor. En başta ise Purgatory Oni Giri ile King'ten kan akıyor yere seriyor. O savaşta Enma'ya da öyle yüklenmiyor belki de o yüzden Enma kendi başına devreye girip Zoro'yu test etmeye başladı.

Hala gidiyorlar Tornado saldırısı örnek veriliyor. Tornado saldırısında King'in ateşi daha da büyüyor. Hasar da almıyor gibi değil alıyor ama baya baya azaltıyor gibi duruyor. Zoro kesemedim demiyor hiç. Niye kan yok diyor. Kestiğini dusunmese kan yok diye sorgulamaz. Kestiğini düşünüyor ki kan olmamasına şaşırıyor.

Ateşi sertlik üzerinden çalışmıyor bu çok belli. Bu arkadaşlar Zoro'nun rakibi her defasında Luffy'nin ki ile kıyaslarlar. Kaido bile olsa sonuç değişmiyormuş.
Abi ateş nasıl katı olabilir? Bir kere kimyaya ters :d Magma olsa neyse de.
 
@Alpamis Luffy Roc Gun yapmış yeni bir tamlama görüyoruz. Acaba "Roc" eki ileri silahlanma mı göstergesiydi? "Red Roc"gibi.
Hawk'ı da armament ekleyince diyordu Red Hawk. Ne düşünüyorsun?
 
King güçlü bi osuruk salarsa Kaido’yu kokudan bayıltabilir.Onun dışında herhangi bi alanda üstünlük kurabileceğini sanmıyorum
Ateşli hali savunma konusunda yakındır ama.Kaido’yu çizen saldırılardan hasar almamıştı o mod
 
Zoro'nun duruş çok iyi burada. Bölümden en sevdiğim iki kısım burası. Bir bu bir de Cp0'daki elemanın maskesini eliyle tutup bir yandan numbers dövmesi. Adam tek eliyle tek atıyor Numbers'a. :D

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık