Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro pp tayfayı anlamamaya başladım , Zoronun rakibi diye tutturmuşlar King şöyle güçlü böyle güçlü ,sayfada ufak tefek detayları aramaya başladı adamlar sırf Kingi övmek için . Zoronun böyle bir şeye ihtiyacı yok ki zoro zaten amiral seviyesi , ama king en zayıf yonko sağ kolu maalesef.
King'in karşısında WCI Luffy'den çok çok daha güçlü olan Zoro var çünkü. Ve ona rağmen iyi dayandı.
 
King'in karşısında WCI Luffy'den çok çok daha güçlü olan Zoro var çünkü. Ve ona rağmen iyi dayandı.
Çok daha güçlü demeyelim de saldırı gücü olarak daha ötede ve tehlikeli diyelim kılıç teknikleri.Ve g4 gibi süresi yok.Kral haki ekleyip vurmak adamı perişan eder.King bunları yiyor da hala kesin olarak yenildiği net değil.
 
Belkide orada bilinçsizlikten çok… kontrolsüzlükten bahsediyor. Yani şöyle; hani artık kral hakiyi isteyerek basıyor bilinçli ama tam kontrol edemiyor gibi. Çünkü diğer kılıçlara da basılması olayın farkında olduğunu gösteriyor bence.
King karşısında ilk kral haki sahnesinde de tüm kılıçlarda kral hakisi var. Çatıda santoryu saldırı da attı enmanın emdiği hakiyle. Yani diğer kılıçların da hakiden nimetlenmesi yeni bişey değil.

Tabi artık bi fark var. Eskiden enma emerken diğerleri bilinçsizce arada kaynıyor gibiydi. Artık enmaya vermeden sadece başka kılıca verebiliyor. Demek istediğin o sanırım.

Ben bunu enmada ustalık olarak yorumladım. Çünkü başka kılıca haki basmak zaten enmanın yaptığı bişeydi. Artık kontrol edebiliyordur zoro. Kral hakisinde ustalaşsa bu ayrıyeten bence belirtilirdi. Artık yaptığı şeyin bilincinde ama bunu enma ustalığıyla yapıyor diye düşünüyorum.

Bilinçli yapıyorsa ha enmayla yapmış ha kendisi yapmış ne fark eder diyenler olabilir. Fark aşırı miktarda haki emilmesi şuan. O enmanın işareti bence. Zoro kendi kendine o kadar haki harcayamaz. Zaten sadece kendisi kral hakisi koyabiliyorsa bile açık bulduğunda enmanın ekstra haki emme özelliğini kullanmamak mallık olur. Zaten hakin eriyor bas işte.

Yakında çabucak öğrenir diye düşünüyorum. Kral hakili hali risksiz düz hali olur. Ayrıyeten alev efektli, enmanın ayarsız haki bastığı bi hali de olur diye düşünüyorum. Onu da saldırı isimlerinden anlarız.
 
Sordum şimdi aslını öğrendim. Kral olmaya mi niyetlisin? diye soruyor. Kral haki ile alakalı değil yani. King bu niyetle sorsun diyelim, Zoro'nun cevabının kral hakiyle alakası yok klasik Zoro cevabı:D
Kral hakisi yüzünden onu soruyor işte. Zoro da sonra Luffy’nin dediklerini düşünüp… Kabulleniyor. Ben öyle anladım… :D
 
Katakuri zaferi sonrası Kaido'ya sıfır hasar veren Lütfü:


Kral haki açıp Kaido'ya kalıcı hasar bırakan Zoro:

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık