Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035: Zoro, King’e Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm güzeldi.Sanji nin yeni ödülü 1 milyar 320 net artık. Sanji nin galibiyetini genlerine bağladı Oda efendi.Aldığı power up aslında Çok güzel .Sanji haki bile kullanmadan bacağıyla bir kılıç ustasına karşı artık savaşabilecek.Savunması acayip güçlendi.Gücünü Queen i adadan atmasından net olarak anlıyoruz .Üstelilk bu kişi 1,320 milyarlık antik Zoan dayanıklılığına sahipti.Bu epey iyi oldu.

Gelelim Zoro efendiye .Artık kral haki sahibi bir kılıç ustası oldu. Kral haki işin içine girince artık bir amiral bile alması mümkün . Kizaru ile kapatılacak bir hesabı vardı yakında göreceğiz anlaşılan .

Oda efendi King i tasarlarken sanırım Marco ve Katakuriden esinlenmiş.Hatta 2 sinin karışımı .Katakuriden giysi ve tarz esinlenmiş net. Güçlerini ise Marco dan esinlenmiş.. Yetenekleri zaten çok benziyor. King dövüşe çok güzel baslamıştı ama aduketle bitirmesi çok kötü oldu
 
Kanka bir sürü dövüş var. Oda o kadar uzun uzadıya çizmez. Beklentim düşüktü ve beklentimin üstünde dövüş vardı.
Chopper falan olsa anlarım dediğini de, Zoro ve Sanji'nin dövüşlerini de çizsin bir zahmet abi. Bak bu adam ota boka bölüm bölüm, sayfa sayfa yer veriyor da bunu çizmiyor. Gatz'ın 10'dan geriye sayması kadar üstüne düşüp çizmedi şu dövüşleri. Zoro vs. Pica kaç bölüm sürdü? Sağ kolun sağ kolu etmeyecek adama kaç bölüm mesai harcadı bu adam. Her şeyi geçtim, kral haki kullanmayı bilmeyen adama 5 dakikada üst düzey kral haki saldırdı enma üzerinden, oldu bittiye getirdi. Dövüş içerisinde Zoro, ulan bu güç ne? diye merak etmedi, tepki bile vermedi saldı kendini kılıca. İrdelemedi, araştırmadı, dövüş içerisindeki gelişimini ve sınırlarını göremedik.
 
Uzun zaman sonra okurken haz aldığım sayılı bölümlerden. Bize bunlarla gelsinler. Özlemişim Zoronun tek saldırıyla bitmeyen dövüşlerini. Keşke on bölüm sürseydi de okusaydık güzel güzel.
 
Zoro King bitmemiştir ya. Adamın hibritini bile görmedik yapacan işi E.Oda böyle biterse söverim. Saçma sapan şeylere bölümler harcadı Zoro ve Sanji için ayırdığı sayfa sayısına bak.
 
artık bundan sonra luffy vs görüyoruz ohhhhhhh ama güzeldi bölüm bence hadi gene iyiyiz derim ama burada birşeyi ben de kabul ediyorum hızlı düşüyolar, daz bones vs sinde bile zoronun dövüşleri gelecekte ne kadar umut vadedici olacaktı, bence zoronun en iyi dövüşü açık ara daz bonez'tir keşke ona benzer birşey, bir duygu, zoronun aşırı zorlanması, tek ve son kozu gibi bir zorlanma, yapsaydı "oda", ozaman çok iyi olmuş diyebilirdim, benim için bir eksi olmasada beklentimi veremedi //// onun haricinde sanjinin rakibi bu kadar kolay alt edecek power up lar almasında bir sıkıntı görmedim ama biraz daha çetin bir savaş isterdim, luffy de en güçlü yaratığı böyle yenerse problem ve luffyi vs yi bundan sonra göreceğimizden yılbaşında alt edecek gibi bir his var içimde histen fazlası da neyse :D :D :D //// objektif yorum yapmıyolar o çöp bu çöp o kağıt bu saman, biraz mukayese yani animenin kendi tarzına uygun yapın bence, animede şeytan meyvesinin olmasıyla ya şuan aşırı güçlendiler demek arasında bir fark yok , animede neden şeytan meyvesi olduğunu eleştirmeniz gerekiyor one piece' in kendi mekanikleriyle düşünürseniz ozamandaha sağlıklı bir beklentiye girersiniz gençler
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık