Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Beraber Amiral Yenebilir mi?

Kimleri Alabilirler?


  • Kullanılan toplam oy
    110
Fuji ile Zoro, Kizaru ile de Sanji denk dövüşebilirler gibi geliyor bana. İkisini de tam kapasite görmedik gerçi ama ciddi rakip olurlar birbirlerine, bu net. Ama yenebilirler diye bi şey söylemek zor şu an.
 
Dof yk3tü ama onun çok çok altındaki Pica da yk3tü. İkisine de bu seviyeyi biçen sensin ne çelişki ama.. Zoro, Kaido'nun kellesini alacak. :d

Amiraller hakkındaki fikirlerini güncelle bence...
Cracker'e bakarak Dof Yk3'tür demiştim. Lakin karakterlerin düşmanlarını paket etmek için olur olmaz adamlarını yolladıklarını ve bunun örneklerini daha fazla gördükçe, Queen'in, Smoothie'nin vasıfsızlığını görünce Dof'a biçtiğim değer arttı. Pica hala Yk3 ayarı bir karakterdir bu arada. Kaçını yener kaçına yenilir o tartışılır.

Zoro Kaido'nun kellesini hala alabilir. O gücü olduğunu gördükten sonra olayın gerçekleşip gerçekleşmemesi artık çok da önemli değil ;) Ek olarak siz onca şeyde yanıldıktan sonra bırakın da biz "sadece" Zoro'nun Kaido'nun kelleyi alamamasında yanılalım ;)
 
Zoro, Enmayı yorulmadan kullanabilirse Sanjiyle birlikte Fuji ve Borsalinoyu alırlar. Sakazuki ve Kuzana hala daha var.
Bu konu biraz Kid-Law olayına bakıyor. Yenebilecekler mi? Yenebilirler ama iki ihtimal de var.
Meyveler OP, kullanımlar OP. Fuji 1 meteor indirdi de Law meyve ile falan iyi kurtuluyordu. Keza Dof da öyle hem de 1 meteor'un o zaman yaptığı etkiyi gördük.
Adam bunun yağmurunu yağdırabilir belki de istese duruma göre. Bu konuda da ne olur tartışılır...
Saldırı gücü olarak bir şey yapma potansiyelleri olsa da şuan bir şey demek pek doğru olmaz gibi. Amiraller'in şuan ki durumunu görsek aslında, zamanı geldi gibi...
 
1v1de kazandıran arkadaşlar cidden çok tuhaf. Sizin için sağ kolun bir tık üstü mü amiraller ? Yamato ne o zaman, Yamato, Kaidoyu tutacak seviyedeydi. Kid ve Law birlikte İmparator indirecek. İki tane sağ kol İmparator indirebilir mi ? O zaman size göre iki tane Amiral ancak bir İmparator indirir mi ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık