Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun amiral seviyesi olacağını biliyorduk ama ne şekilde olacağını bilmiyorduk. Kral hakileri saldırıya eklemek işin sürpriz kısmı oldu. Çünkü böyle bir bilgiye sahip değildik o zaman. Sahip olsaydık Zoro da kullanır derdik elbette. Çünkü Zoro zirve güçtür bu seride. Zirvelerde olup Zoro'da olmayan bir şey olamaz ;)
Zoro çok yavaş hızlı karakterle aşdkasdşlkasdşlaksdas anladın sen gerisini :oleyo2:
 
Ne dedi ?

@Roronoa Zoro
"Şu kısma ben de takıldım. Arada kaldım yani. Kral hakiyi slash olarak mı atıyor yoksa Zoro kendisi mi King'e doğru ateşi kese kese gidiyor da, kral haki efekti arkasında kalıyor?"

Bu kısım 360 pound mantığı ile aynı olmuş. Nasıl ki 360 poundda her kılıçtan çıkan slash ortak bir noktada birleşip tek noktada buluşuyor Zoro bu saldırıyı da öyle yapmış. Her kılıçtan ayrı ayrı çıkan kral hakiyi savurup tek bir noktada birleştirip hedefi 12'den vurmuş.

Bölüm yorumlarından banlandığım için buraya yazıyorum :/
Ateş gücüyle bağlantılı. King bir bakıma charmender çıktı işte onun da kuyrukta ki alev söndüğünde ölüyordu :D Alevleri azalttığı zaman hızı artıyor savunması azalıyor. Alevler geri geldi mi savunma da artış. Zoro slash atmadı zıpladı ona doğru keserek uçtu :D 2.ejder saldırısını da yakın mesafeden kesiyor o sırada king in işi bitiyor işte...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık