Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciddi ciddi bu canavarları biz yarattık'a geldi olay :d bunun devamı da gelir gibi. @Millennium Wizard

bu arada magma ilgili bişiler geçti galiba burdan bi sakazuki övgüsü çıkarabiliriz usta :d @sensey
Shanks’i de bunlar yaratmıştır kesin Shanks batı mavi camisi önüne konulan terkedilmiş bir kutsal bebeği çıkabilir bu gidişle. :D Magma derken övgü derken patlamayın yalnız King ve ırkı magmada çimiyor bilgisi gelirse.:hhh:
 
Her şey iyi hoşta Urouge ve ts öncesi G2 Luffy ile Kizaru'nun güçlü olduğunu göstermek nedir?
G2 luffy gayet hızlıydı o zamana göre urouge de fiziksel gücüyle öne çıkan bir karakterdi o zamanlar Oda bize gösterdi Kizaru'nun gücünü, tabi şu anda gelinen güç seviyesinde pek bir şey etmeyebilir bu ama Kizaru'da yeniden karşımıza çıktığında daha güçlü olacaktır, mesela Shanks deniz canavarına elini kaybetti peki Shanks cidden orda o kadar güçsüz müydü? değildi ama o zamanın güç seviyesi öyleydi.Yani yorumlarken o zamanların güç seviyesine göre yorumlarsak daha sağlıklı olur bence.
 
Animeden izledim onu çok uzundu :hhh:
Merak etme animede 5 bölüm yaparlar bunu :D
Biri Kaku diğeri en güçlü diye gösterilen Yonkou'nun sağ kolu. LinLin'in 1.komutanı bile bilmem kaç bin sayfa dövüştü. Sc komutanı olan Pika'yı saymıyorum bile. Geçiniz efenim böyle teselli etmeyin kendinizi, mangaka sıçmış batırmış bas baya :d
Kendimi teselli ettiğim falan yok, Uzunluğundan yakındıktan sonra Kaku izleyeceğim dedin diye aynı uzunlukta olduğunu söyledim sadece. Bunun neresi "avutma" anlamadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 153)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık