Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben tam tersini hissediyorum kid ne yaparsa yapsın hiç iş yapmıyor ve galiba şu ana kadar hiç iş yapmadı uyanışı ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama tüm damage i Law atıyor
He ya yeminle. Tutturmuşlar Kid Kid Kid. Ne kralların hakisiymiş. Law'a baktığım zaman önemi bile yok. Her türlü zararı veriyor.
 
Aklıma müthiş bir fikir geldi. H. Haki doğaya, çevreye etki eder muhabbetine bile bağlanır.

Siyah yıldırımların nasıl dışardan kalın gelip, inceldiğine bakın. Önceden, ince noktadan çıkıp çevreye dağılıyor diye yorumlamıştım. Ancak bu çok verimsiz bir kullanım olurdu. WB ve Roger bile böyle kullanıyor hani.
O yüzden aslında H. haki dışardan içeri çekilen bir güç.
Tabi bunu çekmen ruh gücün yani hakin sayesinde ve gücün bu kısmı sana ait.
Ancak bu yıldırımları çevreden toplayıp saldırına ekliyorsun büyük ihtimalle.
Shanks da gemiyi böyle çatlattı. İçindeki özü çekti belki de.

Yazın kenara bu tutar.

Ne dersiniz?
@Smoker @Alpamis @Mr.Bushido @Tiksav Lee @Roronoa Zoro
@Densetsu no Samurai
Kral hakinin bayıltma versiyonu içten dışa sağ kol yamultma versiyonu dıştan içe mı diyorsun ? :D Oda sever böyle tezatlıkları. Neden olmasın ?
 
Tartışmalı konularda fikirlerimi de yazayım:

-Zoro'nun bilinçli kullandığını düşünüyorum. Zaten sadece Sandai'ye yıldırım eklediği sahne var. Ancak bu kadar çok yıldırım çıkarabilme sebebi Enma olabilir. Dürüst olmak gerekirse, böylesi daha mantıklı olur. 3 tane kolum gibi yıldırım çıkarmış, Enma'nın etkisi olması mantıklı olan.

-King'in bu saldırılara düşmesi, kendi liginde belki de en dayanıklı kişi olması ihtimalini ortadan kaldırmaz. Bu atakları böyle köklü yiyip düşmeyecek sağ kol yok çünkü.

-Öte yandan King ve Kata konusu muallak gibi. Uyanışa ve saldırılara eklenmeyen h. hakiye ne kadar önem atfediyorsunuz? Ya da King'in alev tabanlı saldırılarına ve hız-dayanıklılık arası statlarını değiştirebilmesine?
Şimdilik King'i çok az gerisinde görüyorum Kata'nın. Zaten aynı ligdeki kişiler arasında çok fark olmaz. Artık hiç bir sağ kolu, Kata kadar ayrıntılı görmeyeceğiz, bunu da not etmek lazım. Marco da dahil buna. Hani baktığınız zaman Marco'yu da Kata'nın üstüne koyamayız. O yüzden King'de şu yok bu yok diye sıralarsanız, aynısını Marco'ya da yapmanız gerekir.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 197)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık