Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı karakterlerin ham güçleri fazladır anlamadığınız şey bu.Linlin örneği gibi.O yüzden diğer statların çok fazla olmasına ihtiyaç duymazlar.O saydıklarınız olsa zaten amiral üstü seviyelere geçiş yaparlar çünkü.King de öyle bir karakter.Yazar gücünü daha nasıl gösterebilirim diye düşünmüş yetmemiş Marco kadar ödül vermiş.Bu adam zayıfsa Marco da zayıf birçok sağ kol zayıf yani yeterince güçlü değil anlamına gelir ki bu da imkansız.

Ama işte bazı hayallere göre öyle.Ödüller bir anlam ifade etmiyor o yetersiz bu yetersiz Kata'da çok donanım var ana karakterle uzun dövüştü.O zaman fark atar. :D Ne diyeyim Allah kolaylık versin sizinle tartışanlara. xD
 
Bu Arc çok vs var dolayısıyla Zoro ve Sanji vs lerini sallamamış Oda.Asıl vs Luffy vs Kaido ve Kid+Law vs Big Mom olacak.Bence sağ kol vs lerinin kısa sürmesi iyi oldu yoksa 1 sene daha aynı arcı okurduk.Ayrıca kim ne derse desin Sanji uçmuş resmen Zoroyu yenebilir üzgünüm Zoro fanları :)
 
Amirallerde h.haki olmadığını sanmak da ne bileyim .d
Kimde var? Kaynak?

Şimdi Asıl soruya gelelim.

Zoro, Sanji gibi kendini yere bırakır mı?
Evet. Ama sanji ile zoro arasinda fark var. Sanji iyilestirme power aldi. kendine gelince sapsaglam kalkar. muhtemelen big mom tayfasi ya da baska vs.'lere gidebilir. Zaten saglam uyanacakken ve bu kadar kolay yc2 teklemisken vs. atmamasi garip olur. Yc2 hafif kaldi, üst klasmanda yani. Zoro ise pert halde wano'yu kapatir, ilaç etkisi.
 
Zoro şuan dövüşe devam edebilecek halde. Sanji ise sol kolu indirmek için varını yoğunu ortaya koydu bayıldı gitti. Aradaki fark ortada bunu da es geçmeyin. Üstelik Zoronun çelik bedeni de yok. İlaç işe girmezse o kaidonun kellesini göreceğiz. Mangada ilacın ne zaman etki edeceği yazıyor muydu.
 
Tayfa artık dolu dolu bir Yonkou Tayfası klasmanında. Arc bittikten sonra dünyanın bu olaylara reaksiyonu bir hayli zevkli olacaktır üstelik şuan ortalık karışık durumda. Artık son savaşa gidelim :at::at:
Tek zevkimiz o kaldı zaten oda olmasa hiç bir tadı kalmadı one piecin.. Luffy vs Kuronun işlenme şekli ile Luffy vs Kaidonun işlenme şekli aynı.. Aynı şey diğer karekterler içinde geçerli
 
B haki demeyi keser misin lütfen, ulan b haki hikaye anlamıyor musun Zoro, Kral haki kullanıyor. Ne b hakisi adamda magma var diyor mangaka, b haki ile mi saldırsın. Kılıç tekniği diyorsun Zoro adamla iki kere kapıştırıyor kılıçları çekilmesin diye kral haki kullanıyor. daha nasıl bir teknik seni tatmin eder.

Sen bir şeyi anlamıyorsun kral haki adamı farkı bir seviyeye getiriyor aslında anlıyorsun ama hoşuna gitmiyor xD

Herifte en az Kata kadar savunma var hasar almıyor çok hızlı olmaya çalışmazsa. Magmadan ejderha yapıyor. 3 tane net, doğrudan kral hakili saldırı ile anca yeniliyor. Bizim söylediğimiz her şey var adamda, kral haki olursa zaten tartışmasız üstün olacaktı diğer sağ kollardan yokmuş. bu hariç gayet güçlü karakter.

Her zaman savunduğum gibi Kata, King, Queen denk karakterler eğer bir taraf eksikse bu ödülü 300,400m geride olan Kata olur.
Mangaka magma var demedi. Zoro çok sıcak olduğu için haliyle magma gibi dedi. Ne yapacak Ocak ateşi gibi mı diyecek yahu. Hemen adamı magma yaptınız. Hem o ataklar da basit kaldı. Bir iki kılıç tekniğiyle kesilip bir işe yaramadılar.

Adamın etkili olmadı çoğu özelliği.

Lime magma demek magma demek değil.:D
 
Zoro şuan dövüşe devam edebilecek halde. Sanji ise sol kolu indirmek için varını yoğunu ortaya koydu bayıldı gitti. Aradaki fark ortada bunu da es geçmeyin. Üstelik Zoronun çelik bedeni de yok. İlaç işe girmezse o kaidonun kellesini göreceğiz. Mangada ilacın ne zaman etki edeceği yazıyor muydu.
Zoro da devre dışı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 219)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık