Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enies lobbyde de aynıydı çat diye gelişmedi mi bu adamlar Zoro Ashura Sanji Daible Jambe Luffyde g2 g3 açtı. Aynı şeyler her arc. Haftalık takip etsek aynı tepkileri o zamanda verirdik.
Son paragrafa kadar katılıyorum. Enies Lobbyde aynısı falan olmadı... Yeni bir salıdır açmak başka bir şey bu başka bir şey. Ashura yeni bir saldırı tekniğiydi. Tıpkı Zoro'nun King'e attığı son daldırı gibi. Ama Zoro, Kral Hakisi gibi zirve bir gücü bu kadar kolay kullanamamalıydı aynı şekilde Luffyde.. nasıl gözlemi kullanması biraz sürdüyse bu da biraz zaman almalıydı. Jinbei de yeni bir saldırı atıp, ezdi Who's whoyu ama zaten böyle bir güç vaadediyordu.
 
Yahu Luffy'nin Kaido'yu dövdüğü yerde de sadece temassız vuran Luffy idi. Temassız çarpışmada kılıçlar değmiyor. King ile Zoro'nun kılıçları birbirine değmiş. Orada çıkmamış bu efekt. King Zoro'nun kılıçları çekip almaya çalışacak yine Zoro buna izin vermemek için tepkisel olarak kral haki basmış King öteye itmiş. Sahne açık.

King'in kral haki kullandığını vermek istese en azından oradaki adamları ateş ile yakmak yerine kral hakiyle salıp susturturdu.
King yüzünü çıkarınca kral haki kullanıp etraftakileri bayıltıyor yüzümü görmesinler diye öyle anladım resimlerden.Ateşe güvenemez yüzünü saklaması için.
 
Dostum neyi inkar ediyorsun tam olarak?
Saldırılar birbirine değmiyor?
Benim demek istediğim King'te de kral hakisi var önemli olan onu saldırısına ekleyip eklememesi bu da saldırılar birbirine değmediği için tescillenmiş oluyor.
Bu adam kral hakisi kullanabiliyor.

Başta çarpıştıklarında kral hakisi kullanmamış olabilir mi acaba? Luffy de başta Kaido ile çarpıştı ama orda Luffy kral hakisi kullanmıyordu.
Sayfanın devamı eksik bu arada. Çarpışma sonrası Zoro savruluyor. O da hakinin çarpışmasından ötürü gerçekleşiyor.
Adamda h.haki olduğu bile net değil,sen ise eklemekten bahsediyorsun.Zoro adamı h.haki ile uzaklaştırıyor gibi gözüküyor panelde.King'in direkt tipine bak paneldeki.Herif şaşırmış bile şuna.Saldırısına h.haki ekleyip Zoro ile temassız çarpışan adam şuna mı şaşıracak yani ? Bir tane kılıcına h.haki bastığı panel göster diyorum.Halen 2 taraf örneğini veriyorsun.Luffy vs Kaido'da bunun örneği var,Roger vs WB örneğinde de bu var.King vs Zoro'da niye yok onu söyle bana.
 
Orda ki Kral hakinin kaynağı tamamen Zoro'nun arkadaşlar.Evet Zoro'da babalar gibi kral haki var.Başka kimde olcaktı?Oyna devam.
Sırada ki tek yiyecek eleman bir adım öne çıksın.Kim şiryu mu ?
 

Üye silindi 7459

Burada Kral hakiyi kullanan sadece Luffy çünkü.
İşte ben de diyorum ki eğer Kaido'da kullanmasaydı böyle bir sonuç ortaya çıkmazdı. Kralların hakisini saldırıya ekleyip Big Mom'un Page One'ı, Kaido'nun Zoro ve Law'ı teklediği saldırılara bakın. Hangi saldırı birbirine değmemiş tam olarak? Hepsi değiyordu. Ama Burada Kaido da kullanabildiği için veya kullandığı için saldırılar birbirlerine değmedi bile.
 

Üye silindi 7459

Kenardaki efekteleri görmüyormusun. arkadaş sonuçta eğer ikisinin birbirlerine teması olsa buna benzer birşeyler çizerdi. Zoro direk itmiş herifi karşıdan blokta gelmiyor hakili hakisiz.
Karşıdan blok geliyor işte. Zoro yatmış bir vaziyette iki kılıcını da guard'a almış. King de tam o vakitte ona saldırıyor üstten.
Ayrıyetten Zoro itmedi King'i. Bu çarpışma sonrasında savrulan kişi Zoro oluyor.
Arada eksik sayfa var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 136)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık