Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövüşler böyle 1v1 tadında sıra sıra olup biticekse wano arc tam bir hayal kırıklığı olur , guya marineforddan bile büyük bir savas olucaktı suan yakınına bile yaklasamaz . Bir kac gemi felan gelmesi lazım savasa , oldu bittiye gelicekse de su vsler cabuk bitsinde diger arca gecelim
 
Ezme durumu yok. Evet öyle Kata-Luffy dövüşü kadar asla değil ama ezmedi de.
Ayrıca zaman atlaması öncesi G2 bile gözden kayboluyordu. En az G4 kadar hızlı olan Kata bu yüzden yavaş ilan edilemez. Gözden kaybolan çok karakter var ama çoğu hızda bir Kata etmez.
Luffy'nin hareketine gözden kaybolma diyorsak, buna kalıcı olarak gözden kaybolma diyebiliriz o zaman değil mi ? Gözden kaybolan çok karakter var ama hiçbirisi bugüne kadar bunu kalıcı olarak yapamadı. Adam farkını koymuş ortaya daha konuşulacak birşey yok.


Çok da ezerek yenmemiş. Queen yakalayıp tüm kemikleri kırdı normalde iyileşmese çok kötü bir durumdu o. Ayrıca Queen'in kendi saldırısıyla kendini vurduğu sahneler bile var. Zaten sonda Sanji'de düşmüş. Genel anlamda savaşı kısa bir şekilde Oda böyle keseceğini düşünmüş. Sanji düşmeseydi o zaman tartışılırdı tabi.

Abartmamak lazım. :D
Onlar konuşuldu zamanında, Queen'e yakalandı ama vücudu karıncalanıyordu. Gen uyanışı engel oluyordu Sanji'ye.Dediğim gibi Sanji'nin düşüşü yeni gücüyle alakalıdır. Queen'den dolayı değil. Burada önemli olan Sanji'nin saldırı gücü. Bacakların sıcaklığı şuanda Magmayı aşmıştır. Volkanik Yıldırımları var onlara bir göz gezdirebilirsin.Bunu ilk defa kullanıyor ve bayılması gayet normal.


Neyse dostlar size iyi akşamlar iyi forumlar.
 
Queen yerden kalkıp sinirle saldıracakken işini Luffy,Yamato,Drake,Jinbe birileri son darbe olarak bitirse ve King Zoro’ya hala üstün gelse ondan sonra kazandım dedikten sonra Lucci gibi yenilse bence manga daha tutarlı olur bu ne saçma dövüşler demeyiz bu kadar.
 
Ne alaka? Suit öncesi de gayet güçlüydü. Yonkou sağ ve sol kol seviyesi değildi sadece. Zoro'nun aldığı güçlendirmelere bakarsak o da bu seviyelerin adamı değilmiş. Yeni yeni o seviyeye çıktı.

Suit öncesi gayet güçlü dediğin haliyle Wano dan iki ay önce Punk Hazard da bacağı çatladı ve Wano da sanırım bir kaç saat önce Suit olmasına rağmen göğsü delinecekti. İyi ki suit üstündeyken yedi o gaga saldırısını.
Sanji zaman atlaması sonrası geriye gitmiş bir karakterdi. Wano da yeni yeni düzeltiyordu Oda.
Artık Teach in Shanks in tayfayla kapisirlarken bir kaç numara daha verir Oda umarım
 
Luffy'nin hareketine gözden kaybolma diyorsak, buna kalıcı olarak gözden kaybolma diyebiliriz o zaman değil mi ? Gözden kaybolan çok karakter var ama hiçbirisi bugüne kadar bunu kalıcı olarak yapamadı. Adam farkını koymuş ortaya daha konuşulacak birşey yok ?
Sanji o adamlarla aynı hızda demedim ki. Sadece Kata gözden kaybolmadı diye Sanji'ye yetişemez gibi bir şey yazmışsın. Ona cevap verdim. Neyse Sanji şu an sağ kol civarıdır. Wci Luffy 70 ise Sanji de 65 72 arası gidebilir.
Neyse dostlar hadi size iyi akşamlar iyi forumlar.
İyi akşamlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık