Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hikaye odaklı gitmeye çalışıyor işte. O karakterlerin geçmiş hikayelerini işleyip bir nevi duygu kasıyor seri içi. Fakat bunu dövüşlerle harmanlayacaksın ki etkisi artsın. Sadece hikaye hikaye olmuyor bir noktada...
Zaten sırf bu yüzden… 2y öncesi>>>>>2y sonrası. 2y önce en azından bir şeyler görüyorduk. Şimdi adam her şeyi saldı.
 
Zaten sırf şu olay yüzünden hep… güç dengelerine çok mantık kasmamak lazım diyordum. Luffy sürünerek güçlenmiş oluyor çünkü adama dövüş çiziyor. Diğerlerine uzun dövüş çizmiyor ama diğerlerinin de güçlenmesi lazım. O yüzden Oda diğerlerine… kafasında gelmelerini istedikleri seviyeye göre p.up’ı veriyor hemen… :D
Günün sonunda cidden iyi ki sürünmüş diyorum Luffy. Böylesine bir zafer hiç hoşuma gitmezdi.
 
Yüksek zorlukla yenmiş işte farklı anlamlar yüklemeye gerek yok bence
Gen uyanışını aldıktan sonra yüksek zorlukta bir dövüş olduğunu düşünmüyorum. Öncesinde herif Sanji'nin bütün kemiklerini kırdığı için kolay bir dövüş oldu da demem. Yorgun düşmesinde gen uyanışının etkisi büyüktür bence.
 
Zaten sırf şu olay yüzünden hep… güç dengelerine çok mantık kasmamak lazım diyordum. Luffy sürünerek güçlenmiş oluyor çünkü adama dövüş çiziyor. Diğerlerine uzun dövüş çizmiyor ama diğerlerinin de güçlenmesi lazım. O yüzden Oda diğerlerine… kafasında gelmelerini istedikleri seviyeye göre p.up’ı veriyor hemen… :D
İşte bazı konularda çok zayıf yazıyor. Sanji ve Zoro için 1 bölüm daha çizmek zor olmamalı arkadaş. Hadi savaşı geçtim mesela Zoro'ya power up vereceksen biraz temel at, çatıda Zoro kralın hakisini biliyormuş gibi göster vs. Bir anda kullanmaya başlamasın karakter. Sanji'nin gen uyanışı da beklenen bir mevzuydu ancak birden oldu. Sonra Sanji ve Zoro mu çok güçlü yoksa King ve Queen mi ezik muhabbetleri başlıyor.
 
Sanji tek bir p.upla yürüyerek YC2 yendi. Onca güçlendirmeye rağmen Zoro'nun hali ortada. Senin Katakuri abarttığın gibi bunlarda Zoro abartıyor işte.:ehe:


Sonuç: Queen çöp, Sanji çöp, Wano Öncesi Zoro > Queen, WCI Luffy > Kral Hakili Zoro, Katakuri > Hepsi, King >>>>Katakuri .. Bir garip One Piece.


Ben yıldım bu seriden İtachi. Forumdan daha çok yıldım. Gün geçtikçe Worstgen vol 2'ye evriliyor. Sen bari bunlara benzeme ne olur :(
Ben Katakuri'yi anlatamıyorum. O da, Katakuri'yi, Luffy için harcadı tamamda mantıkla bile düşününce Kata şu serideki birçok karakterden çok daha üst seviye olması lazım. Zoro'nun saldırısı ya da Sanji'nin tek atacak kadar güçlenmesine bakarak Katakuri'den fazla güçlendiğini söyleyebiliriz ama o saldırıları tutturamadıktan sonra boş. Her zaman o isimli saldırılarla saldıramazlar. Öyle olsa Zoro, Shishi Sonson saldırısını seri bir biçimde yapması lazım ya da diğer bütün isimli saldırılarını sürekli kullanması lazım. Katakuri'nin bu kadar iyi olma sebebi Kenbonshoku'da en ileri seviye karakter olması. Düşünsene karşındaki rakip bütün gücünü bir saldırıya koyuyor ve saldırıyor ama Katakuri önceden gördüğü için saldırın boşa gidiyor.

Ben Katakuri'yi abartmıyorum ki adamın yeteneği ortada. Zaman atlaması öncesi bütün tayfa bir Pacifista alamıyordu ama zaman atlaması sonrası Luffy, tek yumrukta Pacifista indiriyordu.


Arc arc Luffy'nin gelişimini gösterdi. Sanji, Doffy'yi tekmelediği zaman yerinden kımıldatamadı.


Luffy'nin saldırı gücü öyle yüksek ki Doffy'ye vurduğu zaman Dressrosa'da binalar yerinden uçtu.



Gelişe gelişe giden Luffy, Katakuri'nin karşısında çok zayıf kalıyordu ya bu niye görünmüyor kimsenin gözüne.
Adam Luffy'nin Jet Gatling saldırısını yumruklarıyla savuşturabiliyor. Yani o kadar iyi bir seviyede fiziksel gücü var ki Luffy bile dengi değil.







Yani düzgün bir biçimde bakıldığı zaman aslında abartmadığımı anlayacaksınız ama ne desemde anlatamıyorum.

Zoro tuttursa tek atar, Sanji tuttursa tek atar eyvaallah ama konu tutturabilmede zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 71)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık