Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katakuri'ye bir arc önce çizmedi Haoshoku'nun üst seviye kullanımını çünkü öyle bir rakip olsaydı Luffy'nin oradan mümkün değildi çıkması. Aslında yine yenildi sayılmaz bariz olarak çok fazla üstündü. Sırf Luffy için harcandı bir sonraki görünüşünde Haoshoku'yu üst seviye kullanmayı öğrenmiş olarak çizilecektir ama o zamanda rakip değil müttefik olacaktır.

Queen'in saldırıları çok güçlü fiziksel saldırıları ve savunması da çok iyi ama bir Katakuri'ye rakip olamaz. Görünmezliğini kullanacak olsa Katakuri meyve uyanışıyla alanın tamamını etkileyeceği için hareket kabiliyetini kısıtlar ve yine her türlü Queen'i alabilir.

King'in olayını Zoro çözdüyse Katakuri hayli hayli çözer ve dayak manyağı yapar. Luffy'nin o zamandaki fiziksel gücünün kat be kat üstündeydi. Zaman atlaması sonrası Pacifista'ya tek atan Luffy her arc üstüne koya koya geldiği halde Kata'nın kat be kat altındaydı. Şimdiki Sanji ve Zoro'yu, Luffy'den üstün göremiyorum. Yani Doffy'ye vurduğu yumruğun ne kadar güçlü olduğunu düşünürsek, Zoro'ya ya da Sanji'ye vursa amel defterini kapatır. Tamam Zoro'nun hasarı çok iyi aynı şekilde Sanji'nin şu son aldığı gen uyanışıyla geldiği seviye de çok iyi ama ikisininde Snakeman Luffy seviye olduğunu düşünmüyorum.

Brulee boşuna demedi Katakuri için "Dünya'nın en güçlüsü" diye. Klasmanında en güçlüsü olabilir Beckman'la birlikte.
Dünyanın en güçlüsü de kimin dünyasının en güçlüsü???

King bi kere adamın antisi resmen sen önüne gelene aldırdın 2 dakka da :) Bizimkiler şuan bu adamları alıyorlarsa 1 arc da ki inanılmaz gelişme ODA sayesinde oluyor. Katakuri geçti bitti artık şu karizmatik adamın keyfini sürün.

Sadece ihbara 100M olaya bak. Kaido'nun yanında olduğunu bilmiyor değildir herhalde hükümet.
 
Kinemon ne alaka ya.O sahne 9 kın irade pompalaması ajitasyon birşeydi.Kılıç saplamayanı dövüyorlardı.Oden hakisi kesti aslında bunlar değil.Kinemon gag karaktere evrildi yok tam oturmamış bilmem ne.Verdiğin örnek Kinemon ise komik.
Kinemon ne alaka mı ? Yahu Kinemon'un Kaido'nun karşısında tek dikildiğindeki panelden bahsediyorum ben.Herif Oden'in k.o olduğu atağın çift el halini yedi.Atakta h.haki de vardı.Ona rağmen bayılmadı bile yaralı halde olmasına rağmen.Üzerine bıçakladı Kaido bunu.Ki tek Kinemonluk gene değil,h.hakili atak yiyip tek yemeyen epey karakter var.
Zoro belki de Oden'in yediği saldırıdan çok daha fazlasını yedi sırf çatıda.Ona rağmen bu Oden neymiş yuh yahu çekiyor.Oden'in hakisi kesmedi,kınlar akış tekniğini biliyor diye kesebildi.Wano girişi Luffy zayıf diye saldırıları işlemiyor değildi.Ne üst düzey bir kokası ne de içerden hasar verebilecek bir tekniği vardı herifin.Yetenek seti olarak Kaido üstündü yani.


Ki Wano girişi Luffy'nin silahlanması Kata'nın elinin tersiyle yamulttuğu bir silahlanma.Kata gömeceğim diye k.hakisini kaybetmiş+dandik kokalı Luffy'yi örnek veriyorsunuz.



Kaido'nun savunması zorlayarak açılması çok zor olan bir kapı.Akış tekniği bilen pencereden atlar gibi,Ray'in tekniğini bilen anahtarla girer gibi,Zoro gibi kokaya sahip olan da zorlayarak açar gibi düşün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık