Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Amiral olmasına kesin gözüyle baktığını anlıyorum o cümleden, eğer iyi giderse Filo Amirali de olabilirmiş. O kadar potansiyelli zaten.
Filo amiralinin o cümleye katılması boşuna değildir. Sadece amiral deyip geçebilirdi ve şüphe bırakmazdı istese. Big Mom'ın en güçsüz yonkou olduğunu da düşünürsek yonkoular amirallerden biraz daha güçlü diyorum işte reis. Seni ikna etme etmeye çalışmıyorum bu arada yanlış anlama bu benim fikrim. Amiral lobisinin başını ayartmak ne haddimize sümme haşa :)
Seni @Rika 'ya havale ediyorum reis.
O kadar kolay oluyor mu ya :)
 
Yazmadın rahat ol. Yazmış olsaydın çoktan ss almış ve her tartışmada yüzüne vuruyor olurdum. :rolleyes:
Biliyordum yazmamışımmm; biliyordummmmm ???

Başkasıdır o zaman. Bir Zoro fanının Mihawk'ı Shanks'ın altına koyması çok kötü olur bana göre.
Şu denkleme göre yazmış olsaydım bile hiç fena bi' seviye olmazdı bu ;)
Bir kez daha yazalım rengimiz koyulaşsın.

Mihawk>=Shanks>Kaido>=Bm
 
Eski ödülü açıklanmayan tek schi. Schilikten hiçbir çıkarı olmayan… ve hiçbir krallığı bu unvanı kontrol ederek istila etmeyen tek schi. En güçlü unvanlardan birine sahip nadir karakterlerden ve tek schi. Shanks’in kankası ve düello rakibi. Hayvan gibi güçlenen Zoro’nun hala en son rakibi. Gözleri, ismi ve bir çok şeyiyle vampirlere bir sürü göndermesi olan tam bir gizem karakteri. Bu kadar şey olsa olsa Sağ kol eden ya da Amiral edecek bir adam için fazla ve gereksiz değil mi…? Bu adam Shanks neyse odur. Dahaz azı kesmez. Yani istese Yonko olur…:a:
 
Mihawk>=Shanks>Kaido>=Akainu>Bm yaparsak mükemmel olur :D
Filo amiralliği aşağı yukarı yonkouluğa denk gelen bir mevki. Filo amirali=yonkou diyene de bir şey demem yani. Aralarındaki avantaj-dezavantaj durumuna göre filo amirali bir yonkouyu alabilir. BM'nin sergilemiş olduğu performansa göre Akainu kendisini yenebilir demek çok da yanlış olmaz. Bekleneni hiç veremedi ama yine de yeteneği Akainu'nun magmayı ele geçirirse Akainu kaybedebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık