Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövüş bitmemiş gibi duruyor queen bir tek sanjiyi taklit etmemiş gibi duruyor. Queenin sanjinin güçleri hakkında daha fazla bilgi vermesini bekliyorum
Jyabura vs Sanji versiyon 2 olmuş bölüm. Hatırlarsan Sanji'nin üst üste tekmeler le uçurduğu bir sahne vardı.Sonrasında Jabra, Robin benim kardeşim masalını anlatıyordu.Queen karşılaşmasını da tam orada bitirmiş gibi.

Asıl bölüm 1035, kıyamet orda kopacak gibi geliyor bana.
 
Prens olan adamın liderlik vasfı yok diyorsun.Bunu alıntılayıp gerçekler mi yazaydım bide.



Katakuri yazar tarafından farklı bir şekilde tanıtılan birisi değil.Tek amacı ailesi.Başka bir amacı olduğunu karaktere söyletmedi,bir başkasına da aynı şekilde.


Fb çizilen karakterlerin geçmişini nasıl bilmiyoruz oluyor ? Her h.haki sahibi kişinin inanılmaz bir liderliğe sahip olmasına gerek yok diyorum.İlla kral olma amacına sahip olmalarına da gerek yok.Seride gözlem tipi,silahlanma tipi bile farklıyken,herkesin h.hakiye sahip olma nedeni niye tamamen aynı olsun.

Ha Sanji' de dandik amazonlara liderlik yapar kastınız buysa bilemiyorum.Luffy'nin,Zoro'nun olmadığı sahnelerde adamın ağzına bakıyorlardı zaten.Diğerleri kadar lider olmaması ona - yazmaz gene de.
Kral haki kullanıcıları ya ailesinden miras alıyor yada krallık gayesi taşıyanlarda çıkıyor. WBnin Xebecten önce ne yaptığını biliyor muyuz da Fb yazılmış diyorsun.

Kata diyip duruyorsun adamın annesi BM (miras alma durumu var), Bm düştüğünde de aileye en iyi Liderlik yapacak kişi Kata diyordu bm tayfası(liderlik vasfıda var belliki)..

Sanjiyi 1000 bölümdür okuyoruz adamın liderlik ettiği tek panel G5e liderlik etmişti ondada Tashikiyi kurtardığı içindi.
Sanji Amiral seviyesinde olacak biri daha bu genç yaşında Queeni yenecek ama oda sıvamadığı sürece benim okuduğum One Pieceten anladığım kadarıyla Sanjide kral hakisi olmayacak. En sevdiğim karekter Sanji ama olursa zorlama olur. Zoroda çıkacağı barizdi Sanjide öyle bir durum yok.

Ki bölümde de kral hakinin h si yok
 
Vallahi bildiğimiz yıldırımlara benzemiyor ama ben artık standart getirmeye çalışmıyorum. Kral haki de olabilir b.haki de olabilir. Oda açıklamadığı sürece bilemeyeceğiz. Çok karıştı ortalık.
Haki dışında tek açıklaması elektrik de kullanabiliyor olması olur ki bunu fark edecek kadar zekası var bence Sanji'nin. :D Yine de haki dışında tek makul açıklama elektrik yeteneği gibi görünüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık