Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanjide kral hakisi vasfı yok.. Zoroda var istediğin kadar xd yap.
Prens olan adamın liderlik vasfı yok diyorsun.Bunu alıntılayıp gerçekler mi yazaydım bide.


Katakurinin gayesi ailesi olabilir Luffynin gayeside arkadaşlarını korumak bu krallık isteğini geri planda bırakmıyor.
Katakuri yazar tarafından farklı bir şekilde tanıtılan birisi değil.Tek amacı ailesi.Başka bir amacı olduğunu karaktere söyletmedi,bir başkasına da aynı şekilde.

Yahu seride 3 yerde kral hakisini kullananlarda kral olmak istiyorsun tarzı söylemler var hala geçmişini bilmediğimiz karekterler üstünden örnekler veriyorsunuz.
Fb çizilen karakterlerin geçmişini nasıl bilmiyoruz oluyor ? Her h.haki sahibi kişinin inanılmaz bir liderliğe sahip olmasına gerek yok diyorum.İlla kral olma amacına sahip olmalarına da gerek yok.Seride gözlem tipi,silahlanma tipi bile farklıyken,herkesin h.hakiye sahip olma nedeni niye tamamen aynı olsun.

Ha Sanji' de dandik amazonlara liderlik yapar kastınız buysa bilemiyorum.Luffy'nin,Zoro'nun olmadığı sahnelerde adamın ağzına bakıyorlardı zaten.Diğerleri kadar lider olmaması ona - yazmaz gene de.
 
Son sayfadaki yıldırımlar Kral hakisinden çok sıradan yıldırımlara benziyor acaba Sanji tüm kardeşlerin yeteneklerini Suit'siz kullanmaya mı başladı? Bu arada daha Queen daha Reiju ve Judge'ın yeteneklerini kullanmadı acaba Queen'de sadece erkek kardeşlerin yetenekleri mi var?
 
Son sayfadaki yıldırımlar Kral hakisinden çok sıradan yıldırımlara benziyor acaba Sanji tüm kardeşlerin yeteneklerini Suit'siz kullanmaya mı başladı? Bu arada daha Queen daha Reiju ve Judge'ın yeteneklerini kullanmadı acaba sadece erkek kardeşlerin yetenekleri mi var?
Judge'nin kalkık biyiklari disinda yetenegimi varmis :) ama queen güçlü. En güçlü yc2 muhtemelen. Sanji ama top gibi oynuyor. Oda yanlis esles me yapti.
 
Queen ömrünü verse Jozu'yu yenemez.Roo'yu da yenemez.Ne Germa teknolojisinin ne de vebanın Jozu'ya karşı bir değeri yok.Hakilerde de geride olduğu tescillenmiştir.Amiralden kan alan adamdan sağlam hakiye sahip olamaz Queen.Diğerlerini de adam akıllı görmedik bile.Queen'in görmediğimiz bir hareketi kalmadı.

Kaido tarafı hakinin uğramadığı tipler.Jack ve Queen bunu tescilledi.King'te çok büyük bir ihtimalle haki spesyalisti değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık