Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji nin bigmmom arcinda, germanin zefi tehdit edip tayfadan ayrılmaya zorlayıp, hayallerinden vazgectigini iddia edip eleştiren arkadaşlar. Zoronun tanımadığı köydeki insanlar icin kendini feda edip, az kalsın helmepponun ( :hhh: )elinden ölecek olmasına ses çıkarmazlar nedense !!!

ağır Sanji faniyim...Sanjide de bu zıkkım illaki çıkacaktı ama bu arcda kesinlikle beklemiyordum. gerçekten bu arcda kral haki gelirse Sanjiye, Oda mangayi bitirmeyi aklına koymustur, derim. Aslında bu hızlı guclendirmelerin hepsi bunu gösteriyor...
Sanji'ye h.haki gelmesse o seviyede güçlenicektir. Birak bitirsin 4 sene oldu neredeyse hala wanodayiz. Ne garip bir arc bu arkadas. Bi bitmedi gitti.
 
Oda üzülür ama :)

Bu arada h.haki Hersey degil. Akainu, kizaru, aokoji gibi canavarlarda yok diye biliyoruz. BB de olmayabilir ama ona da gerek yok meyve yetiyor zaten.

Sanji'de gelirse tebrikler sari oglan. Gelmesse de zaten potansiyel amiral rakibi. Haki power geldi oradan yürücek. Cracker'in takmadigi g4'e dof'ta h.haki var ama ne oldu g4'e çöp oldu. Potansiyeli var sanji'nin.
Harbiden ya. Her şeymiş gibi konuşulup algıların odağı oldu son zamanlarda. Bildiğim kadarıyla Garp'ta bilinmiyor. Sahip değilse adam o şekil zirve olmuş.
 
He öyle şeyler olsa… Luffy başkasının altına girmeyi falan kabul eder yani… :D

Ben bir şeyi istediğim gibi görmüyorum… sen cevap veriyon ben cevap veriyom. Hayır çok uzadı tamam diyorum… o zamanda kaçıyon diyon… napca böyle…? :D
Bugün Luffy'e ''Bizim emrimize girmezsen tayfada ki şu kişi ölecek'' deseler ve ona gücü yetmeyeceğini biliyorsa ne olur? Sanji'nin o zaman ki şartlarda karşısında BM gibi bir güç var. Zeff ve tayfa ile tehdit ediliyor. Luffy olsa ve güç farkı bu kadar olsa ne olur? Kaçarsa biliyordur ki o kişi ölecek, kaçmazsa yenemeyeceğine göre sonucu zaten biliyorsun. Hee sen Luffy tarafından düşünüp ''O ana karakter yeneceği için dövüşür'' diyebilirsin belki. Fakat hikaye gereği ''gerçekçi'' bakarsak olacak olan bu. Hee sen diyorsan ki ''Luffy kaçıp Sanji'yi bırakır'' bir şey diyemem...

Hee geçmişte böyle bir şart da yenemeyecekleri rakip olduğunda bile hep beraber kaçmaya çalıştılar. Fakat öyle ki ''Tehdit edildikleri bir durum olmamasına rağmen'' böyle bir şey oldu.
 
WB nin geçmişini bilmiyoruz
Biliyoruz.Gayesi aile.



Katanın amacını bilmiyoruz ama Bm düşünce herkes onun lider olmasını istiyor en uygunu o diyorlar ve onunda ailesinden miras alma durumu var
Kata'nın da gayesi ailesi.Kaptan olmak ya da kral olmak gibi bir düşüncesi yok.



Hancock adasının kraliçesi zaten
Sanji de prens çok bir fark yok.
Kral olma isteğini ise Don cjinjao , Kaido ve son bölemde King tarafından dillendirildi kafamdan uydurmuyorum ben yani
H.haki olup kral olma amacı gütmeyen adamlar olduğu için bu bir kanıt değil.

Sanjinin ne ailesinde nede kişiliğinde kral hakiye sahip olacağı bir ipucu yok
Prens olan,irade şöleni olan adamın yok demek xd.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık