Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji nin bigmmom arcinda, germanin zefi tehdit edip tayfadan ayrılmaya zorlayıp, hayallerinden vazgectigini iddia edip eleştiren arkadaşlar. Zoronun tanımadığı köydeki insanlar icin kendini feda edip, az kalsın helmepponun ( :hhh: )elinden ölecek olmasına ses çıkarmazlar nedense !!!

ağır Sanji faniyim...Sanjide de bu zıkkım illaki çıkacaktı ama bu arcda kesinlikle beklemiyordum. gerçekten bu arcda kral haki gelirse Sanjiye, Oda mangayi bitirmeyi aklına koymustur, derim. Aslında bu hızlı guclendirmelerin hepsi bunu gösteriyor...
 
boşu boşuna baskın kostümü patlatıp birde zoroya gel beni öldür dedikten sonra gelen pişmanlık hissi ajdjajdja
 
Pika felan gibi adamları tek vuruşla yere seriyor diye millet kime vursa tek atacak sandı. En son King çıktı karşısına herif yiyor yiyor havaya bakıp Yarrabbi şükür diyor.

Ver şunu Luffy'ye bak nasıl hamura çeviriyor 2 dakikada. Tıpkı Zoro'nun aşağıda 2000'lik Kaku'ya çizik atmaya çalıştığı sıralarda Luffy'nin yukarıda 4000'lik adamı hamura çevirmesi gibi... :oops: Japonların kesik attıktan sonra kılıcı artiz artiz kınına sokma merasimi fetişleri yüzünden nelerle uğraşıyoruz ya. :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık