Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

Zoan meyvelerinin dövüşlerini izlemek sıkıcı gelmeye başladı. Spoiler'in bir tık tat vermemesi de bu yüzden geldi bana. Zaten bu Wano'da üstüne saçma sapan saldırılar da ekledi bu meyvelere sahip olan karakterlere. Queen'e abuk subuk teknolojik eklemeler, King kafasını lastik gibi çeker, Sasaki helikoptere dönüşür falan. Law ve Kid'in Bm ile yaptığı 1 bölümlük kapışma Uçan altılı ve King, Queen dövüşlerinden daha çok keyif verdi. Kaido hariç gram keyif almıyorum valla dövüşlerden. Karakterleri sevdiğimiz için ve hype olduğu için bir tık heyecanlanıyoruz ama rakipler beni hiç heyecanlandırmıyor.

Zoan meyveleri saldırı konusunda işin yaratıcılık kısmını iyice azaltıyor ve cidden hiç keyif vermiyor dövüşlerde. Law - Dof - Kata'nın meyvelerine ve dövüşlerine bakıyorum. Aldığım zevk kat be kat fazla. Hatta Pica'nın meyve yüzünden Zoro vs Pica bile bana çok keyif verdi şu an olan dövüşlere göre.
Bence de one piece meyveler e güçleri üzerine kurulu, dinazor ejderha kesmek iyi bir p up geçmişle sağlam bağlantı kurulmadığı sürece zevk vermiyor, o yüzden marineford nerde wano nerde
 
Zoro dövüş başladığından beri dayak yiyor ve kılıçlarını düşürüyor. Uwuu çok derin sksksksk
Felsefe var, flashback var, akıl yürütme var, geçmişini düşünme var, verilen sözler var, var oğlu var. Zoro'nun dövüşü Luffy'den 1 milyon kat daha derin. Bir dövüşte 50 kere yenilip 1 kere yenince gaza gelip sevinmiyorsun emin ol. Hee buna da sevinen garibanlar vardır elbet ama yiğit adam 1 kere dövüşür 2 kere dövüşür. Fazlası dövüşü de bizi de bozar kardeş. Laşka dövüş sevenler Kaido dövüşünü beklesin. Zerrrrrrrrre merak edip umursamıyorum. Sadece Zoro için King dövüşünü ve King dövüşü bir son mu yoksa Zoro Kaido'ya yürüyecek mi onu merak ediyorum.
 
Şimdi Queenin ikinci favori geishası büyük ihtimal Black Marianın astlarından biriydi. Bu gidişle bu da kesin sanji fanı olur. Dövüşün sonu bol burun kanamalı olur herhalde
 
Aynen Zoro sağ kol yenmek için h.hakiyi saldırıya eklemeye ihtiyaç duydu.


Mantığın yolu birdir. Üstün bir güce ne kadar erken ihtiyaç duyarsan o kadar güçsüzsündür.

:D

Zaman atlaması sonrası en güçsüz Zoro dönmüş.
Zoro H. haki güçlendirmesiyle tekrar öne geçti. Genleri uyanmış Sanji, H. hakisiz Zoro'yla eşit veya daha güçlüdür. Ama tekrar Zoro son bölümde öne geçti, aralarında hep böyle fark olacak, Zoro bir tık önde.
 
Sanjinin power uplarına sevindim. Sonraki bölüm sanji vs biter ondan sonraki 2 bölümde de zoro vs biter gibi. Yılbaşına kaldı luffy vs kaido, 1 sene önce 2v5 yapılıyodu galiba tam yılbaşı özel mangasında, ocak şubat gibi kaido vs biter gibi ama bence serinin son 10 senesinin en sürükleyici olmaya başladığı anlar geliyo artık sonuca bağlamak isteyecektir, bu seriyi istese de bleach gibi berbat edemez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık