Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. Jack

Kim Kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    229
Neyse iki tane Jack'i bırakalım bir tane Jack dövüş sonuna kadar Katakuriye dokunamaz. Katakuri uyanış açarsa, Jack'in kariyerindeki en büyük başarısı olur
 
Dediklerinin doğru Kata'nın Marcodan güçlü olabilme ihtimali de imkansız değil ama Dayanıklılık konusunda Kata baya sınıfta kalıyor fazla dövüşe girmemek ve gözlem kasmaktan bazı yönler eksik kalıyor işte
Kata'nın dayanıklılığı Marco etmez ya da King.King'in ya da Marco'nun hakileri de Kata etmez olay burda.Kata'yı totale vursan Marco'dan geride bir adam değil bundan bahsediyorum.Kata'nin fs mi Marco'nun iyileşme mi daha uzun dayanıra bakar dövüşün galibi dediğimiz gibi.Marco 1v2 uğraştı,1v1de çok daha uzun gider bariz o iyileşme.Kata'nın 12 saatte bitmedi o gözlem mesela.
Marco'nun donanımı da epey fazla üst düzey fiziksel gücü,hızı,iyileşmesi falan var.Kata'nın daha fazla sadece uyanışından tut,h.hakisine,ileri seviye gözlemine kadar.
Günlerce sürer diyebileceğim bir savaş olur Marco vs Kata.Ha Kata'nın şu an değilse bile şu h.haki çözmeyle geçmiş olacağı kesin benim için.O da h.haki farkından olur.
 
Kata nerede en güçlü görünenleri, şu an için en güçlü King. Kaido'yu gül gibi yaran adam, King'le mücadele edebilmek için seviye atlamak zorunda kaldı. Ayrıca King ile savaşan Marco'nun ne hale geldiğini de gördük, adam uçamaz hale gelmiş. Kendisi ise haala taş gibi. Her türlü King.

Bu arada, Queen'de vardı diyenler var, nerede Queen'de vardı. Chopper daikikalarca tuttu onu.
Kaido'yu yarmak için kral haki ekledi saldırısına. Ayrıca King bariz hasar alıyor sadece iyileştirebiliyor gibi duruyor. Shishi Sonson da gözleri bir gitti geldi. Kata yetenekleri itibariyle çok daha kompleks bir adam. İstediği yerden portal açıp G4 vari yumruklar atıyor. Bunların boyutunu istediği gibi ayarlıyor felan. Uyanışla alanı da manipüle ediyor. Baya baya en güçlü görünen o. Bu adamlar iyileştiriyor Kata ise darbe zaten kolay kolay yemiyor.

@Millennium Wizard

O mantık Dof'da da işliyor mu?
 
Dediklerinin doğru Kata'nın Marcodan güçlü olabilme ihtimali de imkansız değil ama Dayanıklılık konusunda Kata baya sınıfta kalıyor fazla dövüşe girmemek ve gözlem kasmaktan bazı yönler eksik kalıyor işte. Bir de 1v1de Marco'yu Kata'nın sınırına getirmesi çok uzun sürer çünkü Marco'yu sınırına getirmek için çok yüklü miktarda sağlam saldırılar gerekiyor. Zaten senin önceden de dediğin gibi Katanın gözlemi mi daha uzun ömürlü olur yoksa Marconun iyileşme yeteneğini mi tüm mesele bu yoksa Katanın daha donanımlı olması Marco üzerinde pek bir etkisi yok Marco meyve odaklı ve fazla çeşitliliği olmayan bir karakter ama kendinden daha donanımlı bir sürü karakterden daha üst klasmanda bir isim.
11 saat savaştı nerede dayanıklılık yönünden eksik kaldı? :D Şaka mısınız aga ya siz? Adam mızrakla kendinin bir kısmını aldı onun üzerine 2 saat daha mı ne savaşıyor. Bunun son yarım saati kadar ısısı yüksek başka dövüş görmedik. Her an her saniye durduraksız bir yarım saat.

Diğer ikisi net iyileştiriyor. Kata'da öyle bir şey yok.
 
11 saat savaştı nerede dayanıklılık yönünden eksik kaldı? :D Şaka mısınız aga ya siz? Adam mızrakla kendinin bir kısmını aldı onun üzerine 2 saat daha mı ne savaşıyor. Bunun son yarım saati kadar ısısı yüksek başka dövüş görmedik. Her an her saniye durduraksız bir yarım saat.
Dayı ne anlatıyon adam 5 saat dinlene dinlene dövdü 5dk dayak yiyip hastanelik oldu. Marcoya göre dayanıklılığı çok zayıf tabiki.. kendi klasmanındaki adamlara göre mukayese ediyoruz :d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık