Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033: Shimotsuki Kozaburo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 237 90.8%
  • Orta

    Kullanılan: 18 6.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 6 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kozaburo'nun elinde tuttuğu kılıç, Shiryu'nun kılıcına çok benziyormuş. Onu da yapan kişi Kozaburo çıkabilir.

Bence burdan bir şey çıkmaz. Zoro'nun elindeki kılıcı da Kozaburo yaptı ama o benzemiyor.
Enma ve Ame no Habakiri farklı ustaların elinden çıkmasına rağmen birbirlerine oldukça benziyorlar.
Wado İchimonji ise Enma'ya hiç benzemiyor

Shiryu'nun kılıcı daha çok Law'ın kılıcına benziyor... İkisi de dev gibi. Baksana Shiryu'nun kılıcı ekrana sığmamış. :d

Zoro, Shiryu'ya tek atıp geçeceği için Shiryu'nun da kılıcının da hikayesinin çok önemi yok :a:
 
Zoro shishi sonson ile saldırdıktan sonra King'in kesilen tarafı dumanlı gibiydi. Bundan sonra da arkasındaki ateşin orada olmadığını gördük. Muhtemelen tüm saldırılardan ovateş sayesinde etkilenmeden kurtulabiliyor.
 
Yok kararınca 12'ye girmiyor, kılıç zaten 12 içinden bir kılıç ama diğerlerine kıyasla tek kararmış kılıç olduğu için en güçlü deniliyor olabilir dedim. Kılıçlar karardığı zaman sınıf atlayabiliyor bu daha önce açıklanmıştı. Shusui'de muhtemelen sırf kararmış olduğu için bu en iyiler listesinde, ama tabi bu tamamen benim tahminim. Yoru'nun karartıldığına dair bir açıklama yok dediğin gibi orijinalinde siyah olabilir ama bence bu kılıçların karartılma olayının çıktığı bir ortamda, dünyanın en güçlü kılıç ustasının elinde dünyanın en iyisi olarak siyah bir kılıç varsa bence o doğal renk değildir diye düşünüyorum :D
Bende onu diyorum neden Shusui ilk 12'de değil kara kılıç olduğu halde ? Şeytan meyvelerini katagorize etmek kolay tabi verdiği güç ortada ama söz konusu kılıçlar olunca, mükemmel bir kategorileştirme nasıl yapılabilir ? Ben şahsen bu Ryuma'nın ve Mihawk'ın hikayesini merak ediyorum, kılıçlarmış, güçmüş zerre umrumda değil. Kozabura abimizde değişik birisi çıktı umarım Wano'da öğreniriz tüm hikayesini.

Belki kılıcı yapan demirci Yoru'yu hakiyle dövmüştür kılıcı karartmıştır. Ya da özel bir ateşte yada demirden yapılmıştır. Çünkü kılıcın ismi Kara Kılıç, orjinalinde siyah olmasa böyle bir isim koymazlar bence. Sonradan karardı diye kılıcın ismini ''Kara Kılıç'' olarak değiştirecek kadar vizyonsuz değillerdir bence :D
 
Bunları zamanında siz siyordunuz zaten. Şimdi muhabbetini bile acmiyonuz. 8-9 sayfa Zoro'yu hayalleri ile baş başa bıraktı yerdeyken adam. Söylenenler hep önceden söylenenlerin yansıması.
Kim dedi sana bilmiyorum ama ben Kata'nın kalkmıyor musun hikayesine hep laf etmişimdir. Gerisi boş laf özellikle bu bölüm için söyledikleriniz.


Nasıl yok ya. Gidiyor önünde mal gibi duruyor vursun diye. Özellikle patlayacagi için yapıyor.
Patlama hem daha süpriz hem daha etkili üstelik Zoro fark ediyor adamı kendini koruyabilirdi. King, Zoro kılıcı düşmesin diye elini uzatınca bile açık buldum deyip gömüyor.
 
Tam olarak Katakuri dövüşünde. Hem de ölümcül darbe üstüne.

Katakuriya baksana nasıl saldırgan. Çatara patara dalıyor. Kingse yok beynimi cekeyim yok bana dokunsunda patlasın diye bekliyor. Ciddiye almıyor hala Zoroyu.

Kingi Kata kadarda işlemez muhtemelen onun kadar detaylı saldırılar gorurmuyuz emin değilim.

Bu arada sağ kollar çok sakat adamlar ya. Amirale cok yakinlar bence. Amiral gibi dokunulmaz hepsi. Marco iyileşiyor. Kata geleceği görüyor, kinginde özel bir olayı var zarar gormemek için. Beklentimi çok karşıladı hepsi. Beckman ile Shiryu da inşallah işlerde onlarida görürüz.
 
Enma'yı yok sayanlara kızıyorsun ama bana sen de biraz abartıyorsun gibi geliyor. :flaugh: Yani sahneleri yorumlarken bazı ince noktaları kendine doğru çekiyorsun. Valla ben her ihtimalde de Enma konusunda rahatsızım ama senin abarttığın şekilde bir gidişat olursa hepten kafayı yerim herhalde. O kadar olacağını sanmıyorum ama. Hatta şu son sahneden sonra Enma'nın pek olayının kalmaması lazım. Yapacağını yaptı zaten.
Tam emin değilim ama öyle bir ihtimali de var gibi geliyor bana. Tam emin savaş ilerledikçe oluruz. Yine de sıkıntı olacak bir tarafı yok bence.
 
Kim dedi sana bilmiyorum ama ben Kata'nın kalkmıyor musun hikayesine hep laf etmişimdir. Gerisi boş laf özellikle bu bölüm için söyledikleriniz.



Patlama hem daha süpriz hem daha etkili üstelik Zoro fark ediyor adamı kendini koruyabilirdi. King, Zoro kılıcı düşmesin diye elini uzatınca bile açık buldum deyip gömüyor.
Bence değil seride patlamalarin hic bir anlami yok zaten. Boş beleş gerilim. Direk laps diye yarabilir. Zoroya doğru gidiyor adam Zoro farkettiginde önünde belirmiş. Ani atak yapması kılıçla yarması falan daha olasi. Çok güçlü olduğunu Zoronun onu durduramadigini daha önceden gördük zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık