Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033: Shimotsuki Kozaburo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 237 90.8%
  • Orta

    Kullanılan: 18 6.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 6 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy göze batmasın diye savaştıkça güçlenirsin diye bir şey uydurdular.
Zoro gibi hayvani çalışan bir adamın şimdiye kadar fark atması gerekirdi serinin Gai'si Rock Lee'si bu herif.
Luffy dediğin adamın küçükten itibaren Garp gibi bir manyakla çalışması var.Adandan adaya güçlenme,savaştıkça güçlenme Luffy'ye özel şeyler de değiller.Birisinin h.hakisinin alt yapısına ciddi olarak te tüm kek sonu ve wano girişinde başlandı.Zoro otomatik pilot olan kılıcı sağolsun haki çalışması da yaptı,kendi seviyesinin üzerine de çıktı,h.hakiyi kullanabilmenin de mantığını az çok anladı.Tüm bunlaır yaptığı süre de Luffy'nin yarısı kadar bile değil.Rock Lee de böyle bir torpil hiçbir zaman olmadı.Zoro'nun ise Sasuke'den falan bir farkı yok.



Luffy'nin 2 yılda kontrol etmeyi öğrendiği, dayak yiyerek asıl kullanımını çözdüğü hakiyi 1 günde öğrendi. El insaf.
Sanji'nin suitine laf ediyorlardı zamanında.Suit en azından herifin statlarını yükseltti,en büyük gücü 1 günde uyandırdıp onu kontrol etmeye başlamasını sağlatmadı.Geriye kalanlar zaten malum.
 
Luffy'nin 2 yılda kontrol etmeyi öğrendiği, dayak yiyerek asıl kullanımını çözdüğü hakiyi 1 günde öğrendi. El insaf.
Hala öğrenmedi enma emcüklüyor şuan. Rey-san ya da luffy gibi salınım yapar ise öğrendi deriz ki mangaka baya sıçar orada. Diğerleri değil öğrenim şart dedi çünküm...
 
Bu çeviri daha doğru olmuş işte. Diğerinde kitetsular ile tek kaş reisin dedikleri baya çakışıyordu. Burada dediği kılıçların özellikleri var doğru. Kullanıcı da duygularını ekliyor doğrudan. Bununla birlikle kılıcın kişiliğini de tame yani ehlileştirmesi lazım. Enma nın istediği kullanıcının hakisi. Ver bana haki yi vereyim sana kesme gücünü diyor. Sandai de sadece şans etki etmedi. Zoro nun o ''şeytani'' aura sı da etki etti ki kolu kesilmedi. Kılıç onu bu yüzden seçti yani. Tek kaşın bir söylemi de kılıcın ve kullanıcısının bir birine bağlanması. Bu da ''kılıcı karartma'' oluyor işte. Enma 1 tık wado dan farklı. Wado hala uyuyor. Zoro yine en güçlü saldırısını onunla yaptı farkındaysanız değişim yok.

Bence yine bitirişi onunla yapacak lakin uyandırarak. Nasıl olur derseniz de king in vücudu baya ateşten. Düz ateşi kesme tekniği de işe yaramaz. Nedeni beninin saçma dayanıklılığı. Buna meyve gücü de ekleniyor 2x artıyor. Doğrudan vuruşa baktığımız da patlama oldu. Velhasıl kelem uzatmadan zoro şuan ''hala bilinçsiz yaptığı h.haki kullanmayı'' bilinçli yapıp wado yu uyandırıp onun özelliği ile birlikte ateşi kesme tekniği ile harmanlayarak king'i yenecek. Yani h.haki ekleme+kılıç uyanışı+teknik= Bitiricilik...
Güzel yazmışsın ama aynı dövüşte 2 kılıç uyanışı olmaz. Hele ki bu kılıç Wado ise. Çok kuvvetli bir hissiyatla İchimonji'nin Mihawk dövüşünde uyunacağını düşünüyorum.
 
Bu doğru.:D Şimdi Zoro bir de üstüne gök de yarar. Biz de yarılırız. :D
Zaten yarar ama bunu üstün geldiği sahneye saklar.
Mesela Kaido'nun kellesini alırken gök ikiye ayrilmazda Zoro hançer gibi bulutları delip geçer.

Şu ana kadar hep denk çarpışmaları gösterdi Zoro ile de ,üstün bir taraf olunca bulutlar nasıl oluyor onu gosterir.
 
Güzel yazmışsın ama aynı dövüşte 2 kılıç uyanışı olmaz. Hele ki bu kılıç Wado ise. Çok kuvvetli bir hissiyatla İchimonji'nin Mihawk dövüşünde uyunacağını düşünüyorum.
Enma uyanık ama bu yüzden öyle yazdım onun gücü ortada. Sandai nin bile özelliği var keskin ve deli bıçkın. Wado garibim öyle beyaz beyaz takılıyor :D Enma istediği h.haki yi aldı, bununla birlikte wado uyanabilir. Ben hem kuina dan hem başından beri var olduğu için wado ile bitiriciliği yapmasından yanayım.
 
Zoro çok büyük bir güç aldı ama buna rağmen King için yeter mi bilemiyorum King şidmiye kadar beklentimi aştı bakalım ne gösterecek.
Dövüş matematiğine göre yetmemeli. King henüz tüm kozlarını oynamadı çünkü. Şimdi denk kapışırlar biraz. Sonra King ırkının özelliği ile üstünlüğü alır tekrar. Son olarak Zoro yeni bir teknik ile üstünlüğü alır ve bitirişi yapar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık