Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033: Shimotsuki Kozaburo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 237 90.8%
  • Orta

    Kullanılan: 18 6.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 6 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çatıyı çok merak ediyorum ya :) Zoro ile King böyleyse yukarıdaki canavarların nasıl savaştığını çok merak ediyorum. Düşündükçe heyecanlanıyorum yukarısı için.

hahhahaha
Bu arada bu bölüm baya güzel. King tam bir suratsız. Enma Zoro yu test falan ediyor hahahahaha ulan Enma. Zoro nun geçmişine de iyi değinmiş oldu.
 
Zoro yine zorlu bir rakip karşısında kendini keşfediyor, DazBones savaşından sonra böyle bir an yaşamamıştık.

Yalnız bir şeyler eksik, o duygu bana geçmedi, bu durumu analiz edemiyorum.
 
"Bir kılıç için hayatını twhlikeye mi atıyorsun?"

Enma için satılan Shusui kılıç değildi çünkü :artiz:
Tabi Kaido deşen afonfinsmanlı Cehennem Tanrısı'nin yanında Ryuma'nın Hazan Suyu nedir ki?
 
Gerçekten güzel bölümdü. Oda bu geriye dönük hikayeleri güzel yediriyor. Sadece Ahenk yolunun doğu maviye nasıl geldiğini düşünecek vakti bulamadım saçmalığı hariç. Yaklaşık bir hafta bu bilgiyi bilerek idman yap ama düşünecek vaktim yok de.
Belki de Zoro aklını kullanmak yerine kaslarını kullanıyordur oraya da bağlayabilir oda.

Eskiden beri dediğimiz gibi kral haki zoroya yakışıyor ama hikaye içerisinde güzel durmuyor bence. Çünkü kral hakiyi çok geç açan luffyden bile 4 yaş daha büyükken açmış oluyor ve bu süre zarfında çok daha zorlu şavaşlara girip çıktı.
 
Bu çeviri daha doğru olmuş işte. Diğerinde kitetsular ile tek kaş reisin dedikleri baya çakışıyordu. Burada dediği kılıçların özellikleri var doğru. Kullanıcı da duygularını ekliyor doğrudan. Bununla birlikle kılıcın kişiliğini de tame yani ehlileştirmesi lazım. Enma nın istediği kullanıcının hakisi. Ver bana haki yi vereyim sana kesme gücünü diyor. Sandai de sadece şans etki etmedi. Zoro nun o ''şeytani'' aura sı da etki etti ki kolu kesilmedi. Kılıç onu bu yüzden seçti yani. Tek kaşın bir söylemi de kılıcın ve kullanıcısının bir birine bağlanması. Bu da ''kılıcı karartma'' oluyor işte. Enma 1 tık wado dan farklı. Wado hala uyuyor. Zoro yine en güçlü saldırısını onunla yaptı farkındaysanız değişim yok.

Bence yine bitirişi onunla yapacak lakin uyandırarak. Nasıl olur derseniz de king in vücudu baya ateşten.
Düz ateşi kesme tekniği de işe yaramaz. Nedeni beninin saçma dayanıklılığı. Buna meyve gücü de ekleniyor 2x artıyor. Doğrudan vuruşa baktığımız da patlama oldu.
Velhasıl kelem uzatmadan zoro şuan ''hala bilinçsiz yaptığı h.haki kullanmayı'' bilinçli yapıp wado yu uyandırıp onun özelliği ile birlikte ateşi kesme tekniği ile harmanlayarak king'i yenecek. Yani h.haki ekleme+kılıç uyanışı+teknik= Bitiricilik...
ahenk yolu cehennem tanrısından daha aşağı kalite bir kılıç. Direkt kılıçların demircisi en büyük şaheserim diyerek cehennem tanrısını söylüyor. Asıl cehennem tanrısının tam gücünü görmedik. Ne zaman zoro gök yarar hale gelir aynı anda cehennem tanrısı da en iyi kılıçlardan biri olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık