Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033: Shimotsuki Kozaburo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 237 90.8%
  • Orta

    Kullanılan: 18 6.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 6 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm vs açısından orta bilgi açısından iyiydi. dövüşte önemli bir ilerleme olmasada en azından kılıçlar hakkında bilgi verdi oda. Kılıçlarda yanan şey dumanımsı olan ne onu anlamadım. Oda biraz daha ilerletse şu olayları artık. zoro ve sanji ilerlemeye başladı. kaptanını hatırlama sahnesi iyiydi. zoro'nun rakipleri sanji'nin ise dövüş tarzı hep daha iyi gelmiştir bana. Artık yavaş yavaş luffy'e de gelse diyorum artık oda uyanışı görelim bi zahmet.

Birde eleştirim olucak. Bu bölümde de üstünde durdu ama diğer bölümlerde de aynısını yapılıyor. oda malesef özellikle haki konusunda kayırıyor gibi. karakterim luffy olmasına karşın sanki wano'da sadece haki kullanan luffy, 2 yonkou, yamato ve zoro var. Bu olmaz. sanji-law-kid başlıca olanlar. ama sanji konusunda heralde hakiyi unuttu law ve kid'de de uyanış nedeniyle heralde haki rafa kalktı. Bu olmaz. Diğer taraftan heralde tüm herkesin beklentisi sanji'nin artık haki kullanması olarak görüyorum. ele ayağa düşmüş hakiyi sanjiye göstertmeme inadını anlamadım ama diğer taraftan gen uyanışı ile en güçlü ve dayanıklı vücuda sahip oldu açıkcası şaşırdım. haki+gen+teknik ile çok farklı seviyeye gelicektir diye düşünüyorum. yc2 seviyesinin üstüne çıkıcaktır. oda zoro kardeşiyle dengeler sanjiyi.

Acaba king kendini ateş ile koruyor olabilir mi? Kılıç saldırısında ateş var etrafında belki marko gibi koruyordur o ateş sürekli. Ayrıca Sanjiye niye anlatıyor onu da anlamadım. Queen demişti sanjideki ateş olayını. Sanjide gen olayında lunaria bağlantısı mı çıkıcak? Oda biryere bağlıcak ama.
 
Kin'emon'un Enma için "Yerinde olsaydım onu almazdım" demesi daha bir anlam kazandı bu bölümde. Kontrol etmesi zor bir kılıç gerçekten, dövüş içinde zor anlar yaşatabiliyor ne istediğini kavrayana kadar.
 
Yahu Enma'nın olayı Zoro'ya h.haki kullanmayı öğretmesiymiş işte. Artık her kılıç kara kılıç olabilir mottosuna giriyor. Enma'nın etkisi giderek azalıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık