Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033: Shimotsuki Kozaburo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 237 90.8%
  • Orta

    Kullanılan: 18 6.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 6 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Best frined değil de oldest friend demesi daha iyiydi Kuina için.:D Best friendi bellidir arkadaşlar. Luffy ile oluşacak hukuku çok daha farklı olacaktır.:D
 
Luffy-Zoro-Sanji üçlüsü arasında ki ilişki çok iyi birbirleri ile ilişkili anlar güzel oluyor zaten.

Tayfa 3'erli gruplara ayrılmış gibi zaten.

Jimbei-Yamato yeni gelen kişi de dev olur herhalde seride zaman olsa da bu yeni 3'lü arasındaki bağ iyi işlenip bizde duygusal bağ kurabilsek keşke.

Yada lunarian olsa oni-balik adam-lunarian dünyadan silinmeye çalışılan 3 ırk hiç fena olmaz ha.
 
Geriye dönük hikayeleri çok sevmem ama konu tayfa olunca çok iyi oluyor.Geçen arcta da Sanji'nin çocukluğundan küçük bir kesit görmüştük şimdi Zoro'dan bir kesit geldi.Zoro'nun özel bir aileye mensup olmadan çocuklukta bir hiçken tamamen çalışma ve azimle bu seviyeye gelmesi ihtimali hala devam ediyor ve buyüzden karakteri çok seviyorum.Tabi mangakanın işi belli olmaz ilerleyen süreçte bir bakarsın babası anası dededi falan bir yerlerden sağlam çıkarlar genetik bir miras ortaya çıkabilir ama hikayenin şuana kadar olan bölümünde gördüğümüz gibi karakter dantel danterl işlenerek bu günlere geldi.Meyve yok,aileden gelen bir yetenek yok tamamen azim,irade ve deli gibi çalışma.
Soylu biri çıksa ne fark ederki? Adam yalılarda büyümemiş neticede. Küçük yaştan beri çalışıyor, biraz büyümüş eline kılıç alıp yollara düşmüş. Memlekette "korsan avcısı" diye ün salmış, içtiği sakenin parasını aldığı kellelerle ödemiş. Hayatı yollarda tek başına savaşmakla geçmiş bir karakter, bunun neyini itibarsızlaştıracağız şimdi? Soy sop dalgası boş dalga, kulak asmayın.
 
Millet Zoro'dan über süper dede beklerken haftaya bi' fb daha patlatır, Zoro der ki ben anadolu çocuğuyum, tanrının karşısında. Hem şu zamana kadar Zoro'nun işlenişine uyar (Allahsızım diye gezip duruyor puşt), hem de azminin ve çalışmasının ekmeğini yediğini görürüz. Ayrıca Sanji ile zıtlığına da cuk oturur, genetik mühendislik vs adana simidi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık