Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Meyvesiz Luffy'nin Güç Seviyesi

Luffy'nin şuanda meyvesi olmasa gücü hangi seviyedir?


  • Kullanılan toplam oy
    346
"Oda'nın ayarsız, düşman yüceltmeleri" diyorsun ya bunun kralını Cracker de gördük ama sana göre Cracker > Doffy. Cracker 3.komutan ligi bir adam, bunda bile zorlanan adam aynı arc katakuri gibi sağ kol birini alıyor :D Olay burada bitiyor işte. Luffy'nin ortada değerlendirebileceğimiz sağlıklı bir verisi yok. Adam Apo gibi saçma bir karakterin saldırısına 1-2 sn de olsa bayılacak hale geliyor. Şimdi "sen de biliyorsun bunların hepsi senaryo icabı" deyip bunları görmezden gelip, senaryo icabı mı diyeceğiz ? Peki bu senaryo icabı olan vakaları neye göre belirliyoruz ? Kafamıza göre mi, yoksa işimize göre mi yoksa hissiyatımıza göre mi ?
Bak şu kadar basit belirliyorsun aaa Luffye tek atan saldırı, sonrası Law, yerde yatarken "birbilerine değmiyorlar bile" diyor. ama öyle saldırı kendisini çok kötü bir halede sokmamış. Demekki Mangaka bunu Kaidoyu yüceltmek için yapmış yani bu sahneyi yalanlayan yine manganın kendisi oluyor okuyucunun keyfi değil. Burada anlaştık mı ?

Şimdi ikinci mesleye gelelim Cracker'ı zor yenen Luffy, Katakuriyi yendi diyorsun değil mi ? Burada saçma bir şey yok. Luffy'e Cracker çok ters bir rakip sürekli bisküvi askerler yaratabiliyor Luffy'nin onları kırabildiği form'u da sürekli kullanılamıyor. Zaten Katakuri'yi de git, gel, kaç, gitle yendi ve yendiğinde de Katakuri'den üstün değildi. Katakuri, Luffy'nin Gear4 açmasına bile izin vermiyorken, karakter gelişimi yaşayarak ve Luffy'e aşık olarak, bu kadar mısın Mugiwara diyerek yerden kalkmasını bekledi, vurmak yerine. Bu arada Apoo kısmına da senaryo icabı demiyorum bu tür karakterlere glasscanon diyoruz kalibresiyle orantısız bir saldırı gücü var. Zaten Zoro, Drake ve Kid'in saldırıları sonrası ayağa kalktı Apoo gayet güçlü bir isim.

Cracker > Doflamingo'yu da aynı klasmana atıyorum ben. Dofu elit komutanların altında da görmüyorum. Nasıl King ve Jack arasında uçurum varsa Katakuri ile Cracker, Doff arasında uçurum var.
 
luffynin acısını hasarını meyvesi absorbe ediyor yani yediği yumruğun hasarı vücudunda soğuyor daha sonradan. Meyvesiz luffy düşünemiyorum. Karasakal vs'si gibi şaşırıp durur ha bire canı fena yanar.
 
worstgen cahilliğin dibe vurduğu bir forum o yüzden tam onlarlık birs sonuç olmuş
Anket işine gelmedi galiba :D Evet bazı düşük seviyeli muhabbetler var ama doğru tespitler de var bazı tartışmalar güzel onların da kendilerine özgü önyargıları var sanırım.Genel olarak burayla kıyaslanmaz tabii.Geyikleri fena değil ama adam gitmiş Zoro gömmek için Zowo nicki almış. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık