Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032: Oden’in Sevgili Kılıcı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olayı çözdüm. Zoronun saldırısının adı dragon twister. King dragon olmadığı için kesilmedi. King twister dese kesilir :D

Bu arada king kanatlı ama uçamıyor galiba. Sadece meyve ile uçabiliyor.
 
Apoo güzel tespit yapmış.
Tam anlamadığım husus, bunlar gelip Orochiyle anlaşma yaptılar ve sanki kaido bu anlaşma işlerinin Orochiye bırakmış gibiyken baktılar kaido Orochiyi sildi, gelip kaidoya mı yanlıyorlar. Bence aşırı gereksiz bir anlaşma girişimi çünkü senin dünyaya en büyük tehdit dediğin yonkoulardan biri bu uçan kertenkelemsi ejder.
ilk durumda orochinin güçlenemsine yardımcı olarak kendi adamı haline getirip kaidoyu alaşağı etmeye çalıştılar diyip anlamaya çalışıyorum ama 2. Durumun bir açıklamasanı bulamıyorum.

Hele kılıç birimi tam bir muamma, Garp ejderlere köle olmak istemiyor ve yetiştirdiği adam bu birimde, sengokunun yetiştirdiği birim amiri, ama Cp0 bu birimin ne halt olduklarını bildiğini söylüyor. Sonra da Drake sanki ortak amaçları varmış ve önceden ayarlanmış gibi konuşuyor ve Cp0 bunları satmış gibi. Bence bu olaylar 5 büyük ejdere bağlanacak gibi nihayetinde.

King ilginç şekilde Zoroyu ezmesine rağmen rakibi olarak görüyor ve güzel bir düelloya susayan bir sen değilsin diyor. Kılıçlardan bahsederken hiyori momonun kılıcını alıp adaya gelmiş olabilir mi acaba ve enma da buna cevap vermeye başlamış olmasın. Hiyorinin orochi nefretini hisseden momo kılıcı, enmayı da etkiliyordur belki.
 
King iyice övülmeye başlanmış bakıyorum ? Zoro King'i yenince Katakuri'yi de yeniyor dimi hiç karşılaşmadan.d
En azından King amiral seviyesi Zoro King'i alınca Amirali de alacak denmedi :hhh:
 
Tersini demedin mi denizcilerin istihbarat birimi o yüzden duyan olur şeklinde gizli takılıyorlar diye.Bu söylediğinle aynı şey değil.
Attığım yorum burada.


Yazdığın şeyi diyen sensin.

 
Enma'da amma savurgan çıktı ama ne varsa harcadı Zoro'nun kartını eksiye düşürdü. E.Oda daha yeni ilaç kredisi verdi napsın bu Marimo şimdi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık