Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yukarda yazdım o aura'yi bilincli kullansın seviye atlar zoro ama bilincsiz ve farkında bile değli daha adam akılı tam anlamıyla kılıçı kontrol edemiyo o aura olayı tekrarlandığnda yine sırf enma muhabbeti dönecek o bölüm
Niye dönecek biliyor musun? Çünkü diğer taraf da he ne var Zoro yapıyor diyeceği için. G4'suz Luffy tartışması bir ara çok popülerdi.
 
Niye dönecek biliyor musun? Çünkü diğer taraf da he ne var Zoro yapıyor diyeceği için. G4'suz Luffy tartışması bir ara çok popülerdi.
Olaya tek taraflı bakıldığı icin öyle g4'süz luffy geleceği görmeyen moci meyvesi yememiş kataya döner yani rakibin artıları görmezden geliniyo sırf karakteri gömim diye.
 
King karşısında faydası olmadığı için bu halde. Çatıda kullanabildiği gibi kullanamadı hiç. Bunu efektlerden anlıyoruz. Benim iddiam o efektleri gördüğümüzde King ah demeye başlayacak olmasıdır. Ya da daha farklı şeyler olacak. Bu son bölümdeki tepkinin altı boş kalmayacak boşuna yapmaz o sahneyi. Oradan bir şeyler olucsk ve bu olduğundan açık beyan inkar edilemeyecek cinsten olacaktır. Buraya şaka ile karışık Bleach videoları atılıyor ama durum harbi ona benzer bir şeye doğru gidiyor.

Yoksa siz ne düşünüyorsunuz amacı ne sizce? Ciddi merak ettim.
Hala efekt diyor. Ortada efekt yok. Orada çizilen şey, kaidonun hissettiği aura. Mangaka öyle çizmiş. Gelmiş hala efekt diyorsun. Saldırı aynı saldırı.
 
Kucak olayı tamamen argoya çekildiği için ban sebebi oldu. Enma durumunda böyle bir şey yok, ban cezası vermem. Ancak asıl bölüm yorumlarında bu konuda geyik yapanlara konu banı atacağım. Bu banı yiyenler bir hafta boyunca bölüm yorumlarına yazamayacak. İsteyen yapabilir.
Neyse en azından bölüm yorumlarında maruz kalmayız böyle yorumlara. İyice cılkı çıktı yav.

Eee öncesinde hep kucak kucak derseniz,sonrasında büyülü kılıcın muhabbetinden kurtulamazsınız.
Kucak muhabbeti olan bir şeydi. Ayrıca sen ana karakterini 1000 kere kurtarırsan dalga mevzusu olursun. Bunlar olmayan şeyler üzerinden saçmalayıp Enma ete kemiğe bürünmüş de Zoro'yu idare ediyor gibi yorum yapıyorlar yav. İki olayı aynı tutmak da bu muhabbet kadar saçma ayrıca :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık