Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro Kaidouyu keserken kolundan bu şekilde haki falan emmedi..bu demek oluyor ki Zoro enmanin bu özelliğini kullanmadan hasar verebildi...Ve buda demek oluyor ki o kelle gidecek! ?
 
Dayanıklılık ve zırh/deri sertliğini karıştırıyorsunuz. Kaido şuanda serideki en dayanıklı adam muhtemelen. Peki nedir dayanıklılık? dayanıklılık kesilmeyi değil yenilmeyi zorlaştırır. Yeterince güçlü olan herkes kaidonun derisini kesebilir -kaidonun haki basmadığı durumlar özelinde- ama kaido kesseniz bile yenilmiyor. Adamı kesiyorsun "acımadıki" diyip yüzüne gülüyor. Savaşıyorsun elbette yoruluyor ama diğer karakterlere nazaran çok daha az yoruluyor. Yani dayanıklılık savaşa devam etme üzerine bir kriter. King muhtemelen kesildiği ilk senaryoda kaybedecek, bir adam vardı Daz Bones sanırım çelik adam, kesilmesi o zaman için zordu ama kesilince hemen yeniliyor mesela.

Dayanıklılık dışında olaya zırh/deri sertliği olarak bakarsak king kesilmesi kaidodan daha zor olan biri çıkabilir. Neticede zırhı/derisi hakkında net bilgi bilmiyoruz ama kesmesi daha zor diye kaidodan daha dayanıklı olmuyor bu adam. Jozu'yu düşünün mesela adam elmas yani deniztaşı kadar sert denilen maddeyle kaplı. Bir kılıç ustası gözünden jozuyu kesmek mi zordur kaidoyu mu? Buna Kaido diyen seriyi bence bir daha okusun. Ama noldu bak meyve kullanıcısı Aokiji geldi, kesmedi ama dondurup parçaladı Jozu'yu.

Olay tamamen doğru açıdan bakmakla ilgili. Zoro bir kılıç ustası ve karşısında kesilmesi muhtemelen kaidodan daha zor ama kaidodan daha az dayanıklı birisi var.
 
Bu arada casus birliğinin devlet içinde devlet olduğunu daha önce söylemiştim. Yani dünya hükumetine karşı içeriden savaş veren bir oluşum.

Bu bölüm bunu destekler nitelikteydi, cp0 ve Drake'nin savaşması.
 
Sağ kol seviyesi çok ciddi bir eşik. Öyle hışın hoşafın çıkmadan yenemezsin bu adamları.
Zoro, King'e karşı baya zorlanıyor. Luffy-Kata dövüşüne benzer bir gidişat bariz. Ancak Wano, Zoro vs King üzerine kurulu bir arc değil. Saatlerce dövüşmeyecekler içinde bulundukları arc gereği. Zoro'nun mutlak sınırlarına itildiği, epic finale sahip bir dövüş olsun yeter. Zoro da bu arc sonu sağ kol seviyesine çıkmış olacaktır.

Enma'ya gelince; Zoro kılıcı haketti kullanıyor, uzatmanın anlamı yok. Kılıçta en iyi 12 potansiyeli var. 12'lik kılıçlardan sonraki en iyi kılıçtır yani. Çok iyi bir power up olduğunu Enma'ya yapılan vurgudan anlıyoruz. Enma ne kadar iyi bir kılıç olursa olsun, Zoro'ya laf getirmez bu. Genel olarak bu silahların birinde bulunması yanlış yorumlanıyor. Roger'da Ace'in olması, o kılıcın Roger gücünde birine yakışmasıdır. Zoro saf kılıç ustası olmasına rağmen durum bu. Kılıcı Zoro kullanıyor çünkü buna layık, hem irade hem güç bakımından. Kılıç da Zoro'yu güçlendiriyor.
 
King ne diyor ben dinazorlar ve ejderhalardan daha fazlasıyım yani ejderha derisinden daha sert olması veya zarar almaması normal. Kendi de bundan üstün görüyor kendisini zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık