Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O imparator sözde korktuğu saldırıdan çok daha güçlüsünü yiyip üzülme yavrum bak izi kaldı xd dedi Zoro'ya.Fanlıklar arası hızlıca geçiş yaptığından olanı da hatırlamıyorsun reis galiba :D
Daha güçlüsü değildi.Koca ana ile Kaido’nun yüz şeklinin değiştiği saldırıdan nasıl daha güçlü olsun.İsabet ettirmesi zor sanırım şarj gibi bekleme süresi aldı Enma o yüzden ıskaladı.
 
Daha güçlüsü değildi.Koca ana ile Kaido’nun yüz şeklinin değiştiği saldırıdan nasıl daha güçlü olsun.İsabet ettirmesi zor sanırım şarj gibi bekleme süresi aldı Enma o yüzden ıskaladı.
O efektleri niye King'de hiç göremedik? Hele bir Enma ile dövüş sonrası o efektler gözükmeye başlasın ve de King o zaman zarar alıyor gözüksün bakalım ne bahane bulacaksınız.
 
Powerup şelalesi mi aldı? Siz seriyi nasıl okuyup yorumluyorsunuz acaba merak ettim?Adam ordan döndüğünden beri bir tek kılıcını enma'yla değişti o da berdiği kılıç "KILIÇ TANRISI" denilen Ryuma'nın "kara kılıcı". Sizde buna power "şelalesi"mi diyorsunuz yani?
Evet p.up şelalesi aldı hocam.Kararmış halde 21 eden kılıç yerine çok daha iyi saldırı gücü veren,kararmamış halde 21lik bir kılıç aldı yerine.Üzerine h.haki açtı ve atağına ekledi,ondan önceki ateş kesmeyi wanoda göstermesi de cabası.Zoro sadece kılıç falan değişti mı sanıyorsunuz onu anlamadım ama ?

Aşağıda yazdığın kısımda Zoro'cu arkadaşların çoğunun düşünce şeklini bu kadar iyi analiz etmene şaşırmadım ama :D Onlar Zoro'nun aşağı yukarı sağ kol seviyesine yakın dönüp,şu anki haliyle de net bir sağ kola üstün geleceğini yazıyordu.
 
Ashura dediğin saldırı Kaido'yu korkuttuğu saldırıdan çok daha güçlü.2+2=5 demeyi ne zaman bırakırsın tahmin olarak ?
Nereden anladın daha güçlü olduğunu nerede yazıyor.Örnek vereyim mangadan.Aynı Ashura’yı atmadan evvel daha duruş alırken Kaku korkuya kapılıyordu Kaido’nun öyle bir korkuya kapıldığını gördün mü ? Enma sahnesinde koca ana ile birlikte kapılıyorlar ama.;)
 
Kaido daha güçlüdür ama Katakuri konusunda katılıyorum. Rahatsız etmemesi lazım şu noktada dayak ata ata yenilen bir adamdan bahsediyoruz sonuçta King gibi bir azman değil Kata.
King'in yaptıkları G4 Luffy performansından üstte değil biraderim. Bunlarla Katakuri'yi zaten bitiremez. Bulmuş Zoro gibi üzümü hoşafını çıkarıyor, Katakuri'ye de öyle darbeler sürekli indirecek sanıyonuz. Bu adam istediği yerden portal açıyor vurduğu yumruklar inletiyor. King ile Katakuri dövüşü böyle tek taraflı geçmez. İkisi de sağ kol seviyesi zaten. Ama Katakuri hala daha önde. Zoro eziliyor diye güçlü sanılıyor. Katakuri'de Luffy'i ezebiliyordu zaten. Üstüne üstlük bu Zoro fanları Katakuri yenilmedi bilerek kendini yere attı diyenler de onlar.

Adamı hem Luffy'e yenilmedi diye söyleniyor hem de Luffy'e yenilmesi üzerinden King'in altına koymaya çalışıyorlar. Bu ne lahana ....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık