Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King Ajda Pekkan gibi yüzünü mü germiş bana mı öyle geldi. :hmm:Gagasını shigan ve rankyaku karışımı bir teknik gibi kullanıyor gibi. King gerçekten işkenceden hoşlanıyor çünkü adam gayet eğlenerek dövüşüyor. Dövüşme şeklini ihtiyaca göre değil de keyfine göre rakibi farklı şekillerde kıvrandırmak için değiştiriyor. Zoro'nun işi zor. Enma Germiyanoğlu Yakup Bey gibi davranıyor. :) Zoro'ya güçlensin diye verildi ama savaşın ortasında köstek oluyor. :oleyo2: Yeniden biat etmesi şart, boyun eğmezse tiz kellesi vurula:at:
 
Yahu kılıçta odenin aurası var. Oradaki çizim simgesel. Killerin kaidoyu kesmesi gibi. Devasa tırpan girmedi adama. Bigmom kılıcın meito olduğunu hissediyor. Nasılki Zoro nidaiyi hissedip normal bir kılıç olmadığını anlıyor aynı şey. O yüzden diyor normal değil diyor. Orada Zoro elinde wado veya susuiu ile aynı pozu alsa bigmom ne bağırırdı.
Güzel kardeşim o zaman Purgatory Oni Giri de niye farketmedi Kaido? Niye sonrasında farketmeye başladı. Demek ki farklı bir durumu var. Kılıç her halinde öyle olmuyor. Bir şeysi var o şekilde kullanınca o şekle bürünüyor. Vallahi duvara konuşsam anlardı, öyle hissetmeye başladım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık