Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film


Şu film şu zaman kadar izlerken en keyif ve sevdiğim film dersem hiç abartmış olmam herhalde.Çünkü hatırlıyorum ilk Cdsini bulduğum zaman izlerken hakketten gözümü kırpmadan izlemiştim.Zamanında Show Tv'de izlemiştim tamamlayamıştım o zamanlarda ilkokuldaydım hep içime dert olmuştu.Sonradan sonunu getirdim başka kanallarda ama hep içimde keşke o zamanda Show'da sonunu getirseydim derdim.Cd'sinin çıktığınıda lise son zamanlarımda görmüştüm sanırsam.İlk 2 filmi efsanedir.3te Mostov el attı mıçtı filme kalite,efektler falan hoştu ama Terminatör havası yoktu.4cü filmde toparlar gibi oldular ama bakalım 5ci filmi hala bekliyorum.
Normalde bu serinin son filmi. Cameron bu filmle Terminator serisini bitiriyor. Eğer Skynet Edition versiyonunu izlersen, yayınlanan filme konulmamış bir mutlu son var. O sona göre, Skynet asla tamamlanamıyor. John Connor da senatör olup, askeri yapay zekanın geliştirilmesini engelliyor. Terminator 3, Terminator 4 ve Sarah Connor'ın hayatı ile ilgili dizi çekilmesinin tek nedeni, zamanında Cameron'un bu serinin haklarını 1 dolara satmasıdır.
 
Terminator 3: Rise of the Machines



John Connor’ın kıyamet gününün engellenmesine yardım edişinin üzerinden yaklaşık 10 yıl geçmiştir; bu kıyamet günü, Skynet’in son derece gelişmiş makineler ağının kendi bilinçlerini kazanıp, insan ırkını yok etmek üzere programlandığı gündür. Ancak, Skynet’in Connor’ı öldürme ve insan ırkına savaş açma girişimlerine rağmen, 29 Ağustos 1997 günü geldiğinde, herhangi bir olay olmamıştır. Artık 22 yaşında olan Connor “kayıt dışı” yaşamaktadır: Ne evi, ne kredi kartı, ne telefon numarası, ne de işi vardır. Yaşadığına dair hiçbir kayıt bulunmamaktadır. Skynet tarafından izinin bulunmasına imkân yoktur. Ta ki Skynet’in o güne dek ürettiği en gelişmiş öldürme makinesi T-X geleceğin gölgelerinden çıkıp gelene dek.

Bugün de Arnie'den devam ettim. Çok da kötü bir devam filmi olmamış aslında. İkincinin gölgesinden kurtulamasa bile, onun ağırlığı altında ezilmemiş.
 

Ootatsumaki

The Hobbit: An Unexpected Journey



Tolkien'in, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncül kitabı olarak da görülen Hobbit'ten, üçlemenin yönetmeni Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanan üç filmlik Hobbit macerasının ilk bölümü olan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk/The Hobbit: An Unexpected Journey ile bu sefer Bilbo Baggins'in gençliğine gidiyoruz.
Bilbo huzurlu Hobbit toprakları olan The Shire'da yaşarken bir gün büyücü Gandalf aniden ortaya çıkar ve baş kahramanımız Bilbo kendisini efsanevi savaşçı Thorin tarafından yönetilen 13 cücelik maceracı bir grupta buluverir. Ejder Smaug’dan Erebor’un kayıp Cüce Krallığı’nı geri almak için çıktıkları bu yolculukta çirkin Goblinler, Orklar, öldürücü Warglar, Dev Örümcekler ve Büyücülerle dolu yollardan geçeceklerdir...
Bu bün okulda ders boş olduğu için izledik. Dikkatimi veremedim bir ara yeniden izliycem
 

Pein

Abraham Lincoln: Vampire Hunter



19yy.'da Avrupa'yı neredeyse vampirlerin işgali altındadır. Abraham'ın ailesi vatanlarından yeni dünya topraklarına vampirin zulmünden kaçarak gelmiştir. Fakat kısa sürede Abraham buradada ailesini vampirler yüzünden kaybedecektir. İntikam yemini eden Abraham büyük oynar ve Amerika topraklarına başkan seçilir. 11 Güney Eyaleti ile Washington yönetimi arasında çıkan İç Savaş, vampirler ve insanlar arasındaki geçen iktidar mücadelesine dönüşecektir. Lincoln, vampirlerin kökünü kurutmaya kararlıdır...

''Bir Baltayla Değil,Fikirlerle Ve İdeallerle Savaşacağım...''


Bugün izledim ve çok etkilendim.Vampir filmlerini pek başarılı bulmayan birisiyimdir.Ama bu filmdeki olaylar ve kurgu bambaşka
yani saçma sapan sadece vampirlerle uğraşan bir film değil...daha fazla söylemiyim.Film Tek Kelime İle Muhteşem!
Hakkatten bu yapıt gerçekten beni etkiledi ve izlemeyenlere tavsiye ediyorum.Son yıllarda izlediğim en iyi film diyebilirim :)

Bide filme birisinden gördüğüm yorumuda ekliyeyim iyi açıklamış :)
hrngnc
Bu filmin "gerçekten bir vampir filmi" olarak algılanması çok enteresan. Hatta "Lincoln'le vampir avcılığı ne alaka?" diye düşünenler olması daha ilginç. Şöyle ipucu vereyim, nacizane... Abraham Lincoln, özgürlük için savaşmasıyla bilinir. Emperyalist, insanları köleleştiren oluşumlara "vampirlik" sıfatı yakıştırıldığı da herkesin malumudur. Şimdi parçaları birleştirirsek "Abraham Lincoln karanlık zihniyetlere karşı savaşmış, özgürlükçü bir başkandır!" sonucuna ulaşırız. FİLMİ BU PERSPEKTİFTEN SEYRETMENİZİ, DEĞERLENDİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM. ;)

Puanım:10/10(Abartı değildir)
 
The Expendables 2



Cehennem Melekleri Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) ve Hale Caesar (Terry Crews), Mr. Church'un (Bruce Willis) liderliğinde yeniden bir araya geliyorlar; fakat bu sefer mesele biraz kişisel. Zira basit bir hesaplaşma, aralarından birinin öldürülmesiyle sonuçlanınca, intikam almak kaçınılmaz olacak...

Müzelik babaların son sahnesi. Güzel bir veda yapmışlar. 90 öncesi doğumlular hemen hemen tüm esprileri anlamıştır. Zaten yeni nesile hitap etmiyor.
 
Django Unchained



Amerikan İç Savaşı'ndan iki yıl önce başlayan hikaye geçmişinde eziyet çekmiş bir köle ile Alman avcı Dr. King Schultz'un yüzleşmesini merkezine alıyor.
Brittle kardeşlerin cinayetiyle suçlanan Schultz'u özgürlüğüne kavuşturmak Django'ya bağlıdır. Zira Schultz özgürlüğüne karşılık, Django'dan zorlu bir görev ister. Görevi başarıyla tamamlayan ve özgürlüğüne kavuşan Django gene de Schultz'un yanından ayrılmaz; üstün avcılık yetenekleriyle şimdi ki hedefi Broomhilda'yı bulmak ve köle tüccarlarının elinden kurtarmaktır.

tarantino yine döktürmüş.christopher waltz soysuzlar çetesinde yahudi avlıyordu şimdi ise beyazların egemenligindeki amerikada beyaz avlıyor yanındaki zenci arkadaşıyla.film 10 numara 5 yıldız müzikler keza öyle oyunculuklar müthiş.
özellikler christopher waltz ve samuel l. jacksonun oyunculukları.leonardo di caprio ve jamie foxx ta çok iyi bir film çıkarmış.söylenecek başka bişey yok zaten.mizah olarakta absürd olaylar var.film uzun 165 dakikaydı sanırım ama izlemeye değer zaman akıp geçecek emin olun.
 
12 Angry Men



Latin Amerikalı bir genç adam, babasını öldürdüğü gerekçesiyle cinayetle suçlanır. Sanığın kaybettiğini söylediği bir bıçak ise cinayetin işlendiği odada bulunmuştur, gencin mahkemeye sunduğu savunma zayıftır ve olan biteni duyduklarını söyleyen pek çok tanık vardır. Mahkeme görülür ve jürinin kararı beklenir. Sanık suçlu bulunduğu taktirde idama mahkum edilecektir.

Marco'nun önerisi üzerine izledim filmi. Mutlaka izlenmesi gereken bir film. Karakterleri sorgularken hayattaki duruşunuzu anlıyorsunuz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık