Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro kek adasında Luffy'nin yaşadığı sorunu yaşıyor. Sağ kol seviyesinde değildi ve gözlem farkından dolayı Katakuri'ye çizik bile atamamıştı. Sonrasında gözlemini geliştirdi ve yendi. Şu anda Zoro'nun yaşadığı tam olarak bu. Silahlanma ve teknik olarak sağ kolun gerisinde bu yüzden power up alıp ancak o şekilde yenecek.
 
Enma tutup neyi kaldırıyor ? Rüya mı görüyorsun ?

Lütfü, Kata savuştururken başka bir şeyle uğraştı diye aldı darbeyi Zoro Enma ile uğraşırken almayacak mı darbeyi ? Kılıç kontrolden çıkmış ilk andaki gibi diyor orada ? Yoksa sen de King'in kata gibi kendine bir şey sokacağını mı sanıyorsun.


Shusui > Enma bu bölüm netleşmiş zaten bunu daha önce de söyledim dövüş içinde Zoro'ya dezavantaj sağlayacak demiştim. Yine haklı çıktım lanet olsun.
Shusui>Enma diye bir durum yok. Şu andaki Enma bile Shusui'yi yakın bir haldedir. Zoro, Enma'yı aldığı zaman bunu kullanırsam daha güçlü olurum dedi. Shusui zaten bir kararmış kılıç olduğu için Zoro haki basmadan da tehlike arz ediyordu. Enma'yı karartmayı başarırsa bariz daha güçlü bir kılıç olacak.
 
Zoro hala savaşmıyor mu ? Yere düşünce savaştan mı çıkıyorsun aa unuttum yere düşünce kalk ayağa diyen bir rakip var karşısında xD

Kendini haklı çıkarmak için neler neler anlatıyorsun ya hiç tekrar okumuyor musun yazdıklarını ? Enma sıçmış demek bu kadar zor mu ?
Yahu adamın umudu kalmamış gel benle konuş nedir sırrın söyle demeye kadar getirdi. İki keredir böyle giderse yenemeyeceğim şöyle giderse yenileceğim diyor. Geçen hafta savunmaktan başka bir şey yapmıyor dedim. Adama vurduğu hasarlar da etkisiz dedim. Maskesi kırıldı diye hasar aldı yaptınız adamı. Şimdi Zoro kendi diyor hasar veremiyorum. Saldırıları çok güçlü böyle giderse savunurken enerjim bitip gidecek. Sonra King oyun oynuyormuş hala tam ciddi bile değil büyük ihtimal. Adam ile konuşuyor sırrını açığa çıkardı. Zoro'nun olayı ırka kadar indirgemesi bile o konuşma yüzünden. Siz bu tarz şeylere gıcık kapardınız? Hani nerde eleştiri?

En son King sıkılıyor, insan haline girip biraz da kılıç ile oynayayım diyor. Koyuyor metrelerce uçuruyor. Zoro'ya baya ağır geliyormuş yerde sürünüyor.

Tam o sırada Hiyori ile tetiklenen bir Enma ve Zoro şaşırıyor. Bunun sonrasını tahmin etmek zor değil? Oradan bir şeyler çıkacak da oradan yürüyüp yenecek King'i.

Ben dua ediyorum umarım Enma dile gelip de ırkını anlatmaz King'in.:D
 
Zoroya neden bu kadar yükleniliyor ki. Karşısındaki adam imparator sağ kolu. Bu kalibrede bir adam daha 1 arc önce Luffyi kardeşini döven ağabey gibi şamarlıyordu. Luffy ilk 10 bölüm adama fiske bile vurmadan ordan oraya yediği darbelerle uçuyordu.

Şu an Zoronun bu duruma düşmesi normal değil mi. Zaten Kingi dövüş içinde aşıp yenecek, başka türlü denk dövüşmesini ya da Kinge üstün gelmesini beklememek lazım.

Hatta Zoro şu an Luffye kıyasla bir sağ kola daha istikrarlı bir duruş sergiliyor bile denebilir. Luffy de gözlem haki dikkatini çözüp vurma fırsatı yakaladı öncesinde paso dayak yedi.

Zoro da bir şeylerini çözmeden bu şekilde dayak yemeye devam edecek.

Bu bir kıyasla değil ha objektif bakmak lazım olaya.
 
Gelde Zoroculara bunu anlat :D Adamlar tutturmuş 2 yonko saldırısı diye.
Koca saldırının önünde durdu saldırının tamamını durdurmayı ve zaten diğerlerine zaman kazandırmak için yaptı Law önce oradakilere sonra da Zoro'yu çekti aldı oradan en fazla olsa olsa 4-5 Saniye sürmüştür ki o bile fazla. Zaten sonucunu gördük Sanji'nin elinde puro gibi kullanıldı hatta arada Sanji onu kılıç gibi savurdu, tam bir komediydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık