Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro mr1 karşısında çeliği nasıl keseceğini düşünüyordu. Onu öğrenince tek attı.
Kaku karşısında tekkaiyi kesmeyi denedi. Kesince de gitti asura ile tek attı.
Pika karşısında pikanın meyvesi yüzünden nasıl yeneceğini anlamadı. Çözünce tek attı.
Şimdi de kingin bir sırrı var bir şekilde king saldırılardan zarar görmüyor veya iyileşiyor veya başka birşey var ve zoro ne olduğunu anlamış değil. Kaidoyu tatsumaki ile kesen zoronun kingi de kesebilmesi lazım. Ama başka bir olay söz konusu. Onu çözemeden yenemeyeceğini anlamış. Gerçekten ilginç bir durum. Acaba kingin vücudu ateşten mi? Yani logia gibi olabilir mi? Zoro kesince tekrar kendisini birleştiriyor olabilir mi? Veya dofun iple kendini iyileştirmesi gibi king de ateşle kendini korlayıp iyileştirebiliyor mu? Kesik olan yeri dağlıyor mu acaba. Ne var da zoroyu zorluyor anlamadım valla. Muhtemelen kingde de kral haki var. Bedenini kaplıyor zoro da bunu bilmediği için ırkına ait bir güç zannediyor olabilir. Kral haki kaplaması sebebiyle de kesemiyordur. Zoro, kaidonun dediği şeyi mutlaka düşünmüştür. Madem king bedenini kaplıyor o zaman ben de kılıcı kaplayabilmeliyim diye düşünüp kesebilir. Bakalım gerçekte kingin sırrı ne çıkacak göreceğiz. Belki de uyanmış zoandır çok hızlı iyileşiyordur.
Çok iyi yorum. +1. Öğrendiği değil çözdüğü anda tek.
 
Oda nın seri boyunca (20 senedir) yaptığı tek güzel dövüşler tayfa üyelerinin dövüşleri(luffy hariç) lufy 7367373 kez yenilir sonra bir kez yener saçmalıgını okumaktansa zoro nun sanjinin sağlam sözlerle taçlandırdığı düvüşleri ni okumak her zaman güzeldir.

Kingde hem kral haki(beklenti) olması hem de ırksal eşsiz özelliklere sahip olması(zoronun ateş kesmeyi öğrenmesi bunun içindi bence ) ve zoronun saldırısı kuvvetli ama savunması ve hızının (çok darbe alıyor ve kan kaybından bayılıyor gibi ) biraz zayıf olduğu algısını değiştirmek için kaptan dan sonraki en büyük saldırı gücü ve hıza sahip rakiple eşleşmesi,
sanjinin; hafızası olmasada bir yonkoyla kafa kafaya çarpışıp kendi si bayılmayan ama yonkoyu bayıltan adamla eşleşmesi ve sanjinin saldırı gücü zayıf algısına karşı muhtemelen canavarların en güçlü savunmaya sahip üyesiyle eşleşmesi baya heycanlandırdı beni.
100 lerce sayfalık wano arkı içindeki en güzel sayfalar bunlar olucak gibi hadi hayırlısı ?
 
Birde biri şu apoyla drake i indirsin artık arkadaş. Drake i severdim de şu arcta ondanda sogudum , apoya olan sevgisizliğimde iyice arttı . Novalardan görülmeyen birtek urogue kaldı bakalım oda ondanda sogutacak mı bizi . Gerçi en baştan beri baya güçlü gösterildi diğerlerine göre . Pacifistaya yaptıkları bm komutanını yenmesi vs vs
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 71)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık