Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnat etme alpamis. Bak marco wbden daha dayanıklı meyvesi sayesinde. Adam magmaya kafa atıyor. Veya wbden daha hızlı. Gene jozu wbye göre defansta daha avantajlı. Hasar yemiyor. Wbyi önüne gelen deliyor. Zoroda luffyden daha dayanıklı ve daha yüksek saldırı gücüne sahip. Luffy ise hızlı ve çevik.
Daha dayanıklı mı? Marco'nun bu arcta yaptıklarını yapmak ya da aldığı darbeleri almak WB'ye masaj olur yahu.:D Marco hepten hayal kırıklığı oldu zaten bu arc.

Bu seride olaylar zaten dayanıklılık ve hasar yönünden şekilleniyor. Hız üzerinden seride birinin yenilip yendiğini göremezsin. Her şey sonuçta dayanıklılık ve hasarda bitiyor. Hiçbir Yonkou göremezsin ki biri hız yönünden ön plana çıkıyor ve saldırı gücü diğerine kıyasla çok düşükken öbürü sadece fiziksel abanmış ve sadece saldırı gücü üstünden yürüyor olsun. Ya da bir takım büyüsel şeylerle güçlü olsun. Bu seride her kapının gücün sonunda çıkacağı yer dayanıklılık, savunma ve hasardır.

Yoksa Kizaru'nun herkesle oyun oynaması lazım. Ama o hız avantajını kendi seviyesindeki rakiplerde göremeyeceğiz, bu çok açıktır.

Kaido'nun hızını görmüştük sonrasında unutuldu gitti. Geleceği gören adam bir şey yapamadı G4'te tepki veremedi. Sonrasında millet karşılar olmaya başladı.

OP'un dinamiği bellidir.
 
Son düzenleme:
Queen: Canavar korsanları içerisinde en güçlü savunma bana ait
Eğer bu doğru çıkarsa Oda aşırı güçlenmesin diye Sanji'ye suiti kırdırmış demektir. Ben de kızıyordum sanji'ye niye giymiyor diye meğer gerek duymuyomuş.
Genlerle birlikte bütün statları artmış Sanji'nin yani gen uyanışını suit tetiklediğine göre bir nevi katölizer görevi üstlendi suit. İstenilen elde edildi çöpe atıldı.
 
Queen'in dayanıklılığı
en yüksekse King de saldırı gücü en yüksek kişidir zaten. Ya hoş bunların açıklanmasına gerek yok da laf olsun torba dolsun işte.. Belli şeyler yoksa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık