Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
Herşeyi tamamen görse de bir şey değişmeyecek.
Çünkü o o saldırıyı atlattığını değil yediğini görecek. Kısacası kişilerin tamamen ne yapacağını göremiyor Katakuri. Çünkü geleceği değiştirebilecek şeyler var. Mesela...



Şu sahnede de olay az çok açıklanıyor zaten. Katakuri'nin gördüğü şey mutlak kesinlik değil. Yani %100 o şekilde gerçekleşecek diye bir şey yok.Bu sahneler sonunda ve diğer bölümlerde de gördükleri şeylerde değişkenlik oluyor zaten. Yani orada Sanji'nin yaptığı şey bir nevi geleceği değiştirmek oluyor...
Geleceği değiştirmek konusunda haklısın ona lafım yok Luffy vssinde de gördük zaten bunu. Ama şöyle bir şey var orda Katakuri bildiğin eksik görüyor. Sanji'nin nikahı kıyan elemanın saldırısından kaçtığını görüyor ama kendi yaptığını görmüyor. Orda zaten Sanji'nin yine de hakkını veriyorum gördü ama şanslıydı.
 
Son düzenleme:
Orda nikahı kıyan kişinin saldırısından kaçıcağını görüyor kendi saldırısından değil. Farklı hatırladım sahneyi. Katakuri buga girmiş eksik görmüş Sanji ne şanslı adamsın :D
Kendisi saldırmıyor ki onu görsün? Katakuri’nin saldırısı geleceğe müdahale. Bu tıpkı şurda luffy’nin sıyrılacağını görememesi gibi:
Kata da sinirlendi bu duruma ve söyledi bunu:
Önce vuracak gibi yapıyor luffy’nin kaçacağı yeri görüyor. Luffy’nin kaçacağı yere saldırarak bu geleceğe müdahale etmiş oluyor. Ama burda ne olacağını görmüyor.

gelecek görme senin söylediğin gibi çalışsaydı bu adam 715376262882 farklı gelecek görürdü bi anda. Kata eksik falan kullanmıyor gücünü sanjiye karşı. Normal gelecekte kata bişey yapmayacak nikahı kıyan vuracak. Bu gelecek sorunlu olduğu için kata jelibon atıyor. Yani jelibonu atmaya gelecek gördükten sonra karar veriyor. Geleceğin bi parçası değil bu.
 
Kendisi saldırmıyor ki onu görsün? Katakuri’nin saldırısı geleceğe müdahale. Bu tıpkı şurda luffy’nin sıyrılacağını görememesi gibi:
Kata da sinirlendi bu duruma ve söyledi bunu:
Önce vuracak gibi yapıyor luffy’nin kaçacağı yeri görüyor. Luffy’nin kaçacağı yere saldırarak bu geleceğe müdahale etmiş oluyor. Ama burda ne olacağını görmüyor.

gelecek görme öyle çalışsaydı bu adam 715376262882 fark gelecek görürdü bi anda. Kata eksik falan kullanmıyor gücünü sanjiye karşı. Normal gelecekte kata bişey yapmayacak nikahı kıyan vuracak. Bu gelecek sorunlu olduğu için kata jelibon atıyor. Yani jelibonu atmaya gelecek gördükten sonra karar veriyor. Geleceğin bi parçası değil bu.
Ben Katakuri nikahı kıyanı vurdu diye dodgeladı ve Katakuri eksik gördü diye yorumlamıştım sahneyi ama dediğin gibiyse Sanji'yi hakkını daha çok veriyorum :D odaklanmadığı halde kaçmış saldırıdan.
 
Sanji, gen uyanışı ve suitle beraber olması gereken seviyeye geldi, Zoro’ya karşı çok zayıf kalmıştı ancak şu anki seviyesinin arc sonuna kadar üzerine koyması lazım aksi taktirde Zoro, Nidai Kitetsu, silahlanma, kara kılıç ve bir ihtimal kral haki gibi güç artışlarını aldığında yine çok geride kalır.
Oda'nın bu rekabeti bitirmesi One Piece serisinin kazancına büyük etki eder. Bunu sürdürmek zo-run-da-dır.

Buradan itibaren aldıkları güçlerle birbirleriyle rekabetleri devam edecektir. Bir Sanji öne geçer bir Zoro öne geçer artık buradan itibaren seri böyle devam eder ama Zoro ikinci adam olması münasebetiyle önde olacaktır.
 
Queen'in de Silahlanma Hakisi var, Dinozor derisi var, Cyborg parçaları var nasıl kesiyor öyle tekte acaba?



Yıllarını eğitime adamış ağırbaşlı patron Hyogoro bile sakinliğini koruyamıyor.

Ayrıca Zoro daha Ennies Lobby'de Kaku'nun bundan çok daha az anormal olan dönüşümüne sakinliğini koruyamadı bunu görünce Sanji, Marco veya Izo'dan başka bir tepki veremez bir insan.
Kaidoyu kestiği gibi.
 
Zoro'ya p.upa gerek yooook.Adam alabileceği en iyi şeyi aldı bu arc zaten.Oda kral hakiyi Sanji asla açamayacağı için bu gen uyanışını koydu.Yoksa Sanji'yi çok fazla geri planda bırakmış olurdu.Saldırına kral haki eklediğinde Kaido olsan kesiliyorsun Sanji'nin bu gücü Zoro'ya üstünlük kurmaya yetmez
Sanji, Haoshoku açamayacak mı? Görürsün açıyor mu açmıyor mu?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık