Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek atamamasını geç, herif kendi liginde biriyle vs atarken araya kaynayıp saldırıyor. Yani ortada düz 1 vs 1 de yok. Baya adice saldırıyor zoro. Ama sorsan king'e ahlak dersi veriyordu düzgün dövüş beni uçurumdan atma hüü diye :d
Kılıcın yolundan gitmeye çalışan yeni yetmeye göre normal davranış, bize göre gereksiz ağlak davranış o... Adice saldırma evet doğru apoo nun meyve de law gibi çözülmesi uzun zaman alır sadece kulak kapat bişi olmaz değildir.
 
Luffy vs Katakuri'de luffy G3 ile saldırıyor. Katakuri de meyve gücü ile saldırıyor. Sonuç duvara yapışmış çuval gibi yere düşecek olan luffy.


Zoro vs King'de Kingin meyve gücü ile gelip gagası ile vurmasını bloklayabilen zoro. Önceki çarpışmada ise maskesini kırmıştı ve hasar alsa da luffy gibi pert olmamıştı zoro. Üstelik luffy lastik olduğu için normal insan gibi de hasar almıyor. Kemiği falan kırılmıyor.

Ayrıca önceki saldırı da Zoronun geri püskürme sebebi ise ayaklarının yere değmemesi. Kingin ise uçması. Adam uçmanın etkisi ile itiyor. Ama yukarıda gördük ki Zoro ayakları yerde bekleyip tora gariyi vursa geri itilmezmiş. Kafa kafaya çarpışırmış.

Zoro havadayken yakalanmadı ki ayakları gayet yere basarken kendisi gidip zıplıyor. Öyle bi dezavantaj yaratacak olsa kendi zıplamazdı.

Zoro kaku’ya da aynı şekilde zıplayıp vurdu kaba kuvvet çarpıştırırken. İleri doğru sıçramayla güç alıyor demek ki.

Bir de maske kırmış da çarpışma etkisiyle kırılmış. Çarpışma da denk değil uçmuş gitmiş. Sonraki sayfada kan bile kusuyor:

Hadi bunu geçtim. King’in uzaktan slash’ını bloklarken de ayağı yere basıyordu ama uçtu gitti. Franky tutmasa nereye kadar uçacaktı bilmiyoruz da:

Zoro’ya attığı koca bi slash falan bile değil her tarafa saldırmış sinirden. Ben 5 tane slash saydım orda. Onlardan bi tanesi zoro’ya denk gelmiş uçmuş herif :D

King kanat dönüştürünce olanlar buydu.
_______

Şu fodder’lara attığı ateşi son bölüm zoroya atmış :
Yere çarptığında bile yerde bişey olmuyor o kadar zayıf saldırı.


Sanji’ye attığı gagada sırf o saldırı için özel bi şekle girdi. Şuna bak:
Tüm hızıyla mermi gibi gitmiş sol alt paneldeki hız efektinden de belli. Zoro’ya böyle uçsa ve zoro bunu bloklasa çarpışma efekti son bölümdeki kadar zayıf olmaz. Doğru düzgün bi çarpışma sahnesi bile yok. King gitmiş normal gaga atmış zoro da bloklamış. Uzaktan mızrak gibi tam hız gitmemiş.
Bana sorarsan zoro sanjiye atılanı bloklar yanlış anlama. Ama son bölümdeki gaganın bu saldırıyla aynı olduğunu sanmıyorum. Onun çarpışma efekti çok farklı olur.

Bu arada zoro’nun epey üstün dövüşüyor olması lazım kata dövüşüne benzetebilmen için. King’in en büyük özelliklerinden biri dayanıklılık. Zoro 1 tık üstün dövüşse bile King’in kazanma şansı var.
 
Son düzenleme:
Marco iyileştirdi çünkü. Sonra ayağa kalktı. Sonrası xdrakenin beceriksizliği Bal gibi de tek yedi apoo. Bunu da kıvırmayın. Üstelik apoonun haki basılı elindeki sopasını da kesti attı. Ayrıca enma ile değil wado ile tekledi.
Şu sahnede Apoo'nun yerinde Zoro olsa,Zoro'nun yerinde de Apoo olsa.

Apoo'ya ne methiyeler dizilir ama Zoro yaranamaz xd.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık