Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom bu serinin belkide en oturaklı korsanı ..Roger bile bununla kapışmamış .Yenileceğini hala zannetmiyorum .Kaido yenilince oltasını alır gider
 
Soylululara korku dolu anlar yaşatan şeytani bir köle.
Bu konuda bir teori vardı Zoro ryokugu insanlarından geliyor diye, bunlar budizm gelince Japonyaya dışlanmış bi halk. Bide Ryuma Ryokugu benziyor bu tesadüf olamaz, yıllar süren işkenceden sonra Zoronun ailesi Japonyadan kaçmışlar heralde.
 
Görünmez olduğu kesin demi en sonda? Eğer bazılarının tahmin ettiği gibi bu suit gücü de sanjiye geçtiyse güzel olur. Tahmin edenlere de helal. Ben hiç beklemiyordum böyle bişey.
Spoilera ilk baktığımda hızdan dolayı kayboldu sandım ama queen şaşırmış baya. Görünmez herhalde.
 
Son düzenleme:
Reddi miras. İşin güzelliği burda. Zaten ikisinin tezat tavırları ve kaderleri var bir çok konuda. Tam olarak bilmiyoruz ama çoğu kişinin tahmini üzerine Zoro muhtemelen bir soylu ve istemeden ülkesinden uzaklaştı ve kader o farkında olmadan onu vatanına getirdi. Sanji ise tam tersi soylu olduğunu bilerek ünvanından, ailesinden kaçtı ve reddetti. Kader onu tekrar ailesiyle buluşturdu.
Beğenmek yetmedi. Güzel yorum. Alıntılayım da daha fazla kişi görsün.

Zoro'nun babasının rolünü merak ediyorum.
 
@Smoker
Big Mom başkasından aldığı ruhlarla canını uzatabiliyor mu? Böyle bir şey yoksa 1 yıl feda olayını gerçekten zorda kalarak vermiştir.
Zeus, hera, prometheus ve napoleon’u da kendi ruhuyla yapmadı mı? Bu kadın kendi ruhunu kullanmaktan çekinen biri değildi eğer doğru hatırlıyorsam. Ömrü çok uzundur belki.


Ama Sanji suiti kırdı Zoro ise Enmayı kırılmaz yapmaya çalışıyor. :bilmem:
Bi bakıma ikisi de bu güçleri kendilerine ait yapıyormuş gibi algıladım ben. Power up olarak bakarsak şuana kadar sanki kendi güçlerinden ayrı olarak ekstra silah gibiydiler. Ama dövüş sırasında güçler tamamen kendilerinin olacak.

Sanji suit güçlerini kendine almış. Zoro da kılıcı karartınca millet “oden’in kılıcı değil mi la o” demeyi bırakır.
 
Son düzenleme:
kılıcın kararmasının haki ile değil de lanet ile yada kana doygunluğu ile alakalı olması bana daha mantıklı geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık