Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğlum sen iflah olmazsın yav. Patinaj çekti de yenildi mi? Adam kapışıyor işte, varlık gösteriyor? Killer ile Marco dövüşse de aynısı olacak, hayal dünyanızda hemen yenilecek falan sanıyorsunuz. Hadi ben o sıralama işini goygoy olsun diye şaka maksatlı yapıyorum da siz ciddi ciddi bunları diyonuz la.
Yav makara yapıyoruzda her tabirimi çok abartı anlıyorsun benim mizacım o. Killer elbette savaşırda sonuç belli öyle sağ kolları çok zorlayanilecek bir tip değil. Kid veya Law tek başına bir İmparatoru zorlayabilir mi ? Hayır. Zoro ve Killer arasındaki klasman farkı çok açık. Killer tek başına bir sağ kola çok sıkıntı çıkarmaz söyleyeyim
 
Sanji'nin isteği için diyor sanki onu. Seni öldürmeyi çok isterim sakın ölme anlamında.
O kadar ingiliçcem yok, bilemiyorum :)

Bence Linlin'in bu bölümde güçlenmek için feda ettiği bir yıl hayatını kaybetmesine neden olabilir.
Hoş bulduk.
Hee bak öyle bir kılıf da uydurabilir Oda. Bm düşmez, Azrail zuhur edip taklaya gelir ama ihale Kid-Law ikilisine kalır gibi. Ne şiş yansın ne kebap hesabı. İyi düşündün.
 
Reddi miras. İşin güzelliği burda. Zaten ikisinin tezat tavırları ve kaderleri var bir çok konuda. Tam olarak bilmiyoruz ama çoğu kişinin tahmini üzerine Zoro muhtemelen bir soylu ve istemeden ülkesinden uzaklaştı ve kader o farkında olmadan onu vatanına getirdi. Sanji ise tam tersi soylu olduğunu bilerek ünvanından, ailesinden kaçtı ve reddetti. Kader onu tekrar ailesiyle buluşturdu.
Bence Zoro soylu felan değil aksine köle bir soydan geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık