Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok daha fazla mı diyor ? Yok ya yanlışın olmasın çok çok büyük mega süper güçleneceğim dememiş miydi :oleyo2:
Enma daha güçlü bir kılıç. Shusui, kararmış haliyle ilk 25e girmiş bir kılıç. Enma kararırsa ilk 12ye atlıyor. Ayrıca Enma, tıpkı Roger'ın Ace kılıcı gibi kendine has bir özelliği var. Wado ve shusuide böyle bir özellik yok. Shusui sadece çok sert bir kılıç. Wado ise dayanıklı. Enma onlar kadar sert ve dayanıklı olmayabilir ama saldırı gücünü ciddi arttıran bir kılıç olduğu için daha avantajlı. Belki Wadonun da kararınca böyle egzantirik bir özelliği ortaya çıkabilir. Yada vardır ama zoro bilmiyordur. Belki de wadonun dayanıklı olması sebebiyle zoro da dayanıklıdır. Çünkü kılıç ruhları güçlerini kılıç ustalarına vererek dövüşüyorlar. İleride zoronun insan üstü dayanıklılığı wadonun dayanıklı olmasına bağlanabilir. O zaman şu denklem tam oturacak. Luffy lastik sebebi ile hasar almıyor, sanji genleri sebebi ile hasar almıyor, zoro wado sebebiyle hasar alsa da dayanabiliyor. Wado kararınca da dayanıklılığı çok üst seviyeye çıkabilir.
 
Yani ? Alıştığım kadar güçleneceğim demiyor mu ?

Yine yanlış anlamlardan yanlış anlamlar çıkarmışsın.

1. Enma gücünü yükseltmedi diyen yok
2. senin söylediğin gibi güç yükseltmesi yok.

Olan şeyler
Shusu'den iyi bir kılıç değil
alıştığım kadar güçlenirim
Neden bu konuyu tartışıyorsun hiç anlamıyorum... Bak yonkou Zoro demiyor kılıç diyor dikkatli bak.
 
Burada da geçtiğimiz haftalarda öne çıkan manga kapağı derin mesajlar içeriyor bakın mesela Sanji Luffy'nin sağında yani sağ kol Zoro ise solunda sol kol buraya kadar tamam değil mi ama daha bitmedi Zoro'nun üstüne giydiği renk ne siyah Sanji'nin ne renk kırmızı peki Luffy'nin gidiği renkler ne Siyah, Kırmızı ve Turuncu, he şimdi Sanji'nin alevi turuncuya yakın mı yakınn buda cepte demektirki Sanji>>>Zoro ya yeni dünya düzeni oğlum bu aklımızı alırlar demedi demeyin :D
 
İki gruba ayırmış dedim, iki grubu aynı yerde değerlendirmedim. Bu arada gördük çapsız Killer'i çatıda, Marco'nun Big Mom'a yapamadığını Kaido'ya yaptı ;)
Killer çapsız gayet bu adamlar arasında.Marco da Linlin'e şu an senin için ruhum yok dedirtmiş birisi.O linlin de tam ruhları varken Law+Kid'in uyanış açmadan bir şey yapamadığı biri.


Üstteki grupta ayrı skandal olur zaten öyle bir durum yok.
 
Burada da geçtiğimiz haftalarda öne çıkan manga kapağı derin mesajlar içeriyor bakın mesela Sanji Luffy'nin sağında yani sağ kol Zoro ise solunda sol kol buraya kadar tamam değil mi ama daha bitmedi Zoro'nun üstüne giydiği renk ne siyah Sanji'nin ne renk kırmızı peki Luffy'nin gidiği renkler ne Siyah ve Kırmızı ve Turuncu, he şimdi Sanji'nin alevi turuncuya yakın mı yakınn buda cepte demektirki Sanji>>>Zoro
O kadar çok yorum okudum ki mantıklı geldi :oleyo:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık