Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi üzgün olacak bir şey yok. Yamatocuların yaptığı olmayacak duaya amin demekti. Oda kendi serisi içinde aşırı muhafazakar bir yazar. Seri başından sonuna kadar karakterler ne kişilik değişimi yaşadılar ne de tayfa içi yerlerinde bir değişim oldu. Zoro'nun ise sağ kolluğu tayfa içindeki en önemli dinamiklerden birisiydi. Şimdi adam 1000 bölümlük olguyu 20 bölümdür ortaya çıkan bir karakter için değiştirecek öyle mi?


Ama Yamato'nun gral hakisi vaaaar, ama Yamato Kaido tuttu..... Yahu bu seride en son Dof'a ezilen adam yarım yonkou gücünde çıkacak, yonkoudan tek yiyen hatta eğitimden sonra bile ciddi hasar veremeyen adam yonkou alacak, Mihawk hepimizin malumu... Oda bu gösterdiklerini ya yok sayar ya da dövüş sırası p. Up verir(ki Sanji'ye verdi de) bizimkilere.


Neyse yeni sağ kolun Yamato olduğunu hayal etmeye devam etsin eden. Sonraki arcta ama Kaido tut-muş-tuu :ühü:nasıl olur?? Lanet Oda diye söylenirler nasılsa.
Yamato ama kadın hemi de çok güzel bir kadın yiaaa. Güçlü kadın karakteri... Lakin eksik yaratıldı bu karakter. Zenci olmalıydı ve kadınlardan hoşlanmalıydı o zaman sağ kol olabilirdi.
 
Muck. Canım benim sende ister Killer'ın bitap bir halde olduğunu kabul et ister etme canımss :D
Killer bitap düşmüş de bilmem ne safsatalarıyla zemin kaydırma çabalarını taktir ediyorum. Her ne kadar yaptığın akıntıya karşı kürek çekmek gibi beyhude bir çaba olsa da...
Bizim zeminimiz korsan kral seviyesi ve ötesidir kardeşim. Sana Killer'la başarılar diliyorum. Zamanında Zoro'yla karşılaştırmışım da ne halt yemişim dersin belki. Demezsin ama onu da sanmıyorum :/
 
Zoro ile Sanji hiçbir zaman denk değildi asla da olmayacak. Zoro'nun yeri her zaman ayrıydı. Supernova, ilk ödül, her yerde yapılan neden kaptan o değil benzetmeleri...


Ama gene de son bölümlerde de vurgulandığı üzere Zoro ve Sanji arasındaki fark açık ara bir fark değil. İkisi aynı ligde. Aralarında dövüş olsa Aokiji Akainu durumu olmaz ama Zoro yüksek zorlukta kazanır.
Sanji'nin yeri daha da ayrı, sonradan katıldı ama kanatlardan biri oldu, sonradan ödül aldı ama şimdi kaptan hariç en yüksek ödülü aldı (Jimbei sonradan dahil olunca Zoro 3. sıraya düştü bir de) Dressrosa'da tayfa ikiye ayrılırken Oda Law'un ağzından ''TWİRLY HAT CREW'' diye Sanji'nin kaptan yokken tayfayı komuta eden kaptan rolündeki adam olduğunu gösterdi.
Tayfa Skypie'da ikiye ayrılırken Sanji işi ciddiye almayan Usopp ve Luffy'e ayar çekebiliyor. Zoro Rainbase'de Luffy için endişelenince Sanji hemen kaptana en çok güvenen üye olarak endişelendin mi Marimo diye Zoro'ya ya da Bay - Bayan 4 çifti Luffy öldü deyince ağlayan Usopp Chopper'dan bunu işiten Sanji kaptanına olan güveninden bu haberi gram umursamadan bu ikiliye ya da Wano'da Luffy öldü diye ağlayan Chopper'a yine umursamaz görünen kendinden ve kaptanından emin tavrıyla cevabını veriyor. Pudding Katakuri ağabeyim bugüne kadar yenilmemiş deyince Sanji duraksamadan o zaman bugün ilk yenilgisini alacak diye gülerek cevabı yapıştırması bile tayfadaki diğer herkesten daha fazla Luffy'nin arkasındaki adam olmasından. Enies Loby'de olduğu gibi kaptan yokken kimseden emir almadan harekete geçip gelen gemilerin yapacağı bombardımanı tahmin edip ona göre hareket edebiliyor. Water 7'da Robin mevzusundan dolayı kimseye sormadan tren istasyonuna gidip haber beklemeden binebiliyor. Sanji gerek davranışlarıyla gerek gücüyle gerek stratejieriyle tayfada açık ara en kaliteli adam. Yardımcı kaptan rolüne de en uygun adam ve asla Zoro'dan emir alır pozisyonda değil. Aralarında açık ara fark var demişsin o fark Sanji'nin açık ara üstünlüğü. Kaptan Kuri kasabasını yakan Drake'in ittifakını kabul eder, Zoro sorgulamadan ya da Luffy'nin emrini beklemeden güçlü bir müttefiki reddedip saldırır. Tayfada adam akıllı kaptan rolüne en uygun adam Sanji ve Jimbei aslında ama Luffy'nin en büyük olayı da böyle efsaneleri bir araya getirmiş olması...Yani Luffy'i saymazsak Sanji'den üstün adam yok tayfada.

Son bir ekleme, yakın güçte adamların yapacağı savaşların kesin bir sonucu olmaz. Sabo Ace gibi yakın skorlarda galibiyetleri olur, galipler değişir durur ama tek bir ölümüne mücadelede Sanji Zoro'yu öldürür yüksek ihtimalle.
 
Kid gibi bir eziğe çalışmaz Sanji, zaten Luffy olmasaydı kendi haremini pardon tayfasını kurardı. :D
Luffy gibi ballıya çalışmasından iyidir. Sanji'de Kid gibi sevilmeyen evlat rolünü almış iyice haberimiz yok.

Lan bu Zoro denen yeşil Dof'un tayfaya saldırdığını bile bile arenada dövüş izlemiyor muydu ? Bunun sağ kol oalrak çizildiği tayfada olmaktansa dediğin gibi haremini kursun takılsın bir yerlerde. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık