Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında dediğinin doğru tarafı var ama şöyle bir durumda var. Doffy, Cracker kadar zorlamadı Luffy'yi. Hatta Cracker'in saldırılarına bak Doffy'nin vermediği hasarı veriyor. Ormanın bir ucundan bir koyuyor Luffy kendisini ormanın ortasında buluyor.

Luffy'nin üstüne koya koya giden bir karakter olduğunu düşünürsek Doffy'yi yendikten sonra Cracker konusunda bu kadar zorlanması da seni yanlış çıkarıyor. Bu seri içinde güç dengesizliği var. Doffy'nin meyvesi o kadar etkili ki Cracker ile kapışsa yenme ihtimali%49 - %51 şeklinde. Fakat ikisini de yenen Luffy'yi baz alalım. Luffy'nin, Doffy'yi yenme şansı Cracker'i yenme şansından çok daha yüksektir. Cracker'in fiziksel gücü ve meyvesi Luffy'ye daha fazla hasar attı ve yordu. Bisküvileri Nami yumuşatmasa yenilmeyecek kadar da sertti. Nami olmadan da Luffy buradan galip çıkardı belki ama Snake Man'ı, Katakuri öncesinde görürdük muhtemelen. Kısacası serinin güç dengesi çok dengesiz.

Mesela Magellan'ın bir meyvesi var çok feci bir güce sahip. Dokunan küçücük bir temas etse yayılıyor ve bütün vücudu sarıyor. Demon Venom formunda saldırı yapsa serinin zirve karakterlerinden Garp ne yapabilir. Yumruklarıyla dövüşen birinin temas etme şansı pek fazla yoktur. Garp'ın serinin zirve karakterlerinden biri olduğu bariz ortada. Fakat bu adam kılıç kullanmıyor, meyve gücü yok. Yumruklarıyla dalıyor, muhtemelen Lucci'nin kullandığı tekniklerde uzman, fakat halen Garp'ın, Magellan gibi birini nasıl yeneceğini bir mantığa oturtamadım. En fazla yense bile kendisi de zehirden gider. Fakat Sabo vs Magellan olsa Sabo çok zorlanmadan yener. Aynı Sabo, Garp'ın karşısına çıksa ağır ezilir. Kısacası serinin güç dengesi çok dengesiz.
Haki meyve gücünü berteraf edebiliyor sonuçta bunlar yapay şeyler bence bir şeye bağlayacak mesela ateş meyvesi doğadaki ateş değil onun gibi duruyor ama sonuçta meyve menşeili. Her neyse hakisi olana meyve pek tesir etmiyor gibi.
 
There is a girl from the red light district, she’s not directly in front of Sanji
- She’s frightened by Sanji Sanji says he didn’t do anything but he’s missing a part of his memory from when he was running around
- Sanji then starts to doubt himself thinking that he might have done it
- Sanji then then ponders on which of the following two is more useful , a man that is unable to lift even as much as a finger against a woman or a cruel & emotionless warrior of science.
- Sanji then bids farewell to Germa & Women’s baths and destroys the raid suit
- Sanji then entrusts Zoro with the following ‘If I lose my heart/mind, kill me!’ and heads towards his final battle.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q (Otome): How did Sanji destroy the RS container?
A: Just like you’d smash empty can by stepping on it, he steps on it & destroys it.
The RS is a device so it explodes when Sanji gets destroys it.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: How much damage did Big Mom take? Also, with regards to awakening, is the bit we got from the initial spoilers all we got?
A: Law asks Kidd about his awakening but from some reason Kidd refuse to divulge details about his awakening & the scene ends there
Apparently Linlin hasn’t taken the amount of damage she just took from Kidd & Law in years
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Q: Is Robin already captured?
A: No she isn’t. She’s being carried by Brook and the two are running away with the masked Cp0 dude in hot pursuit
 
Big Mom uzun zamandır acı hissetmediğini söylüyormuş sanırım öngörüş yapan kişi tam tutturmasa da yaklaşmış.
Yani mantikli olan bu. Ben Big Mom ile Kaido birbirini tsrtti öyle tam güç dalmadılar WB ile Roger da aynısını yapmıştı dediğim zaman dalga geçenler vardı.

Şimdi Kaido uzun zamandır Luffy ile savaşırken böyle savaşmadım diyorken Big Mom'ın da uzun zamandır acı hissetmedim demesi bu savı ne kadar güçlendiriyor herkesin malumu. Sonuçta bu iki kişi bir kaç hafta öncesinde gök yaracak kadar sert çarpıştılar. Ama birbirlerini tartarak yaptılar bunu. Aynı WB ve Roger için de geçerli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık