Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım elbise giyen,ellerini kullanmadan tekmeleriyle dövüşen.Tamamen özgün bir adamken.

Neden çakma süper kahraman gibi gezmesini istiyimki.
Farklılık getirmesi gerekiyor artık ama. Meyve kullanıcısı olmadığından ve tek dövüş stili tekmeleri olduğu için her dövüşü bana aynıymış gibi geliyor. Hep aynı saldırılar, aynı hareketler. Suit en azından seyir zevki getirirdi. Düzgün bir tasarımla gayet olurdu bence.
 
Aksine tam da Sanji'ye yakışacak bir güç. Sapıklığı için demiyorum bunu. Böyle bir güçle hem çok hızlı oluyor hem görünmez oluyor. Çok sağlam Kenbonshoku kullanıcısı değilsen Sanji'ye çok zarar veremezsin. Şimdi birde çelik ötesi bir sertliğe ulaştığına göre artık Sanji'yi amiral tekmelerken görürüz. Malesef suiti atması olmadı. O kostümü Franky ve Usopp geliştirecek ve Sanji'ye uygun bir hale getirecekti. Kırmakla çok büyük hata etti. Franky ve Usopp, Sanji'yi tanıdığı için o Sanji'ye yakışacak hale getirirlerdi. Mesela ayaklarındaki iticileri çok klas birer kundura yapabilirlerdi. Kostümü tamamen değiştirip çok sağlam bir Takım Elbise yapabilir ve Gözüne de klas bir gözlük yaparlardı. Germa 66 yazısının olduğu yerlere Hasır Şapka Korsanlarının Bayrağını yapardı daha şekil olurdu.
Yav gitti artık boşver üzülme, ben şahsen görünmezliği hiç sevmemiştim. Tamam biliyorum güçlü ama çizimi çok farklı, bu suit tam bir keskin nişancı olan Usoppa iyi olur. Suitin şöyle Enma gibi çok haki kullandırma gücü olsaydı bak o zaman başka hikaye, görünmezlik yerine şöyle Gutsın zırhı gibi limit kırdırıp kemikleri kırıp sonra birleştirseydi felan manyak olurdu.
 
Big Mom kanatmak ile Kaido kanatmak aynı şey değil ki? Bu nasıl bir mantık. Birini gelen giden kesti, diğerini ilk kez biri saldırarak kanattı. Cracker kendi bedeninde bile gear 4 Luffy'i kesiyordu. Armament hakisinin çok güçlü olduğunu Luffy kendisi söyledi. Nami'nin müdahalesiyle gece boyunca Cracker bisküvi yaparak enerji harcadı, Luffy bisküvi yiyerek enerji depoladı. Yani tamamen Cracker'a handikap verildi de Luffy Nami'nin yardımıyla zayıflamış Cracker'i yenebildi yoksa Cracker güle oynaya Luffy'i ezmişti :D Nami ve tüm orman yetişip anca aldılar Cracker'in elinden...

Sizin mantığınız yanlış. Law Big Mom'a zarar verdi çünkü içten saldırdı. Kid'in içten saldırma mevzusu yok diye ondan güçsüz olmuyor. Böyle bir mantık, böyle bir güç çıkarımı yok dostum. Sugar'ın yeteneği de tehlikeli, kendinden güçlü birini gafil avlayıp yenebilir. Bak ne dedim "kendinden güçlü birini". Sizin mantığınız düz mantık. Sugar > Sanji demek gibi bir şey. Mantık hataları dolu. Cracker mevzusuna gelince hakisi iyi olabilir ama en öne çıkan özelliği meyvesiydi. Siz karakterleri komple inceleyerek bir güç çıkarımı yapamıyorsunuz, düz mantık ilerlediğiniz için yanılıyorsunuz hep. Law Dof'u yenemedi ama o haliyle Cracker'ı yenebilirdi. Düz mantık değilde resmin büyüğüne bakarsan bunu görebilirsin. Cracker meyve yeteneği 80 diyelim, yüz üzerinden puanlama yapalım. Zırh hakisi 60 olsun. Gözlem 30, dayanıklılık 5 falan olur. Dof genel anlamda Cracker'dan üstte bir karakter.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 60)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık