Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görünmezlik hayali vardı çocukluktan beri. Oda ilk kez Sanji'nin yüzünü gülümsetti diyordum ama onu da adamın en büyük trajedisine çevirdi. Suiti şahsen çok yakıştırıyordum Sanji'ye :agla: Queen ile mücadelesi hemen biter ve tayfadan birilerinin tehlikede olduğunu hakisiyle hissedip parçalanmış sandığı ama parçalanmamış olduğunu fark ettiği suitle hızla yardıma gider umarım..
Suit olsaydı Zorodan güçlü olacaktı heralde, Zoro Enmasız Kingi yenemez ama Sanji suitsiz Queeni yenecek. :good:
 
Sanji'nin yenilenmesi ilk gördüğümüz seviyede ve devamlı ise suitin Sanji'ye bu saatten sonra tek artısı yüksek hızda uçmak ve görünmezlik olacaktı yani dayanıklılık olarak Sanji zaten Kaido gibi bir deriye ve ondan daha iyi bir yenilenmeye sahip oldu. Normal halinin aldığı güç ve hız artışı da var. Adım gibi eminim Sanji'nin kral hakisi uyandıracağından, o zaman serinin en fena adamı olacak zaten, Zoro kendisine göre fazla zayıf kalacağından biraz dengelemek için yaptı.
Suitin dizaynı bence çok güzeldi ama normal kombo stilini bozduğu için pek hoşuma gitmemişti tabi bide görümez olması hoş değil benim için. Suit baya iyiydi ama klasik Sanjiyi başka biri yapmıştı yani gitmesi iyi oldu. Umarım Oda Sanjiye suit yerine başka güzel bir güç artışı verir, Zoro Enmadan sonra bide sihirli kılıç Nidaiyı alırsa adam tam bir sihirbaz olacak kılıç ustalığı hak getire.
 
Tamamen yok ettiyse olan budur. Normalde yüzüklerin efendisindeki gibi olmalı, Akainu reis yok etmeli.
Benim tahminim baya zarar vermiştir ama yok edecek kadar değil, usopp veya frankyden biri o suiti bulacak ve tamir edecek arc sonu sanjiye geri verecek zira sanji suiti canavara dönüştüğünü düşündüğü için yok ediyor ama canavara dönüşmez ise o suiti tekrar alır, zira oda sanjiye boş yere usopp ve franky bu suit üzerinde biraz eklemeler yapabilir dedirtmemiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık