Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu olay git gide yüzüğü bırakma olayına benzedi. Bilbo yüzüğü kendi iradesiyle terkeden tek kişi, tabi benim de yardımım var bu konuda.
yalnız buradaki nüans , sanji ilk aldığında atmak istiyor ama luffy karşı çıkıyor, benim cebimdeydi diye, ikincisi de kendisi de merak ediyor ve kullanmak istiyor içten içe. Page 1 karşısında kimliğini gizlemek için kullanıyor ve Germa luffy sanji bege ittifakının yaptıklarından sonra kimliği daha kötü ortaya çıkyor ki en başta page 1ı sanjinin peşine yollayan da Queen.
kullandıktan sonra görünmezlik özelliği veriyor ki sanjinin ilk hayallerinden biri.
Önceki haftalarda da söylediğimiz yazdığımız gibi, Sanji canavarlaşmamak ve başkalrına zarar vermemek için Queeni başıboş bırakma pahasına, suiti kullanmıyor.
Şimdi eğer bu suiti bırakırsa hayellerinden birinden de vazgeçme pahasına bırakmış olacak ki,mukayese kabul edecek derecede olmasa da Bilbonun tek yüzüğü bırakma olayına benzeyecek gibi.
Sanji beklentilerimin çok ötesine geçtin yürüyedur Germanın Black Stealth şehzadesi.
Zoroda enmayı ben Oden gibi köçek olmuyacam deyip şöyle taşa vurup paramparça etse Sanjinin yarısı kadar delikanlıymışsın helal be derim ama bu iş mangal gibi yürek ister.:respect:
 
Geçen bölüm umarım Drake ne saçmalıyon diyip reddeder diye yorum yapmıştım, duymuş beni Drake kerdeşim.
Sanji kısmını da beğendim. Şöyle tayfanın da karakter gelişimini görelim. Sadece luffynin karakter gelişimini okuyup, tayfaya oldu bittiye gelmiş power uplar çok batıyordu.
Big Mom'ın kendi yaşam süresinden alması çok ilginç geldi. Biraz HxH'daki Gonun karıncayı yenebilmek için yaptığı fedaya benziyor. Ayroca yine Luffy dışında bir karakterin kendine zarar veren bir güç kullanması hoş oldu. Hakisi biten karakter veya karakterler de görmek isterim. Adam seriyi luffy odaklı çizmediğinde iyi şeyler çiziyor aslında. 2 yıl önce tayfanın hikayesini okuyorduk, güzeldi seri. 2yıl aradan sonra One Piece: Luffy'nin yolu gibi olunca eski tadı alamadık bir türlü.
Şimdi önemli nokta, Law ve Kid meyve güçlerini kullanabilecekler mi? Çok enerji tükettiği için son çare olarak saklıyorlardı uyanışlarını. Kullandılar. Enerjilerinin kalmamış olması gerekiyor. Umarım hakilerini geliştirmek için bir fırsat olur. Yoksa bu halleriyle luffyden fersah fersah gerideler.
Son olarak Robini kovalayan cp temasını bir kez daha okumak istemiyordum. Marco, izo, denjiro birileri şu maskeli egoistleri benzetip kendine getirir diye umuyorum.
Güzel bölüm olacağa benziyor. Bölümde genelde spoilerda olmayan baika bölümler de oluyor ama spoiler baya bir olaydan bahsetmiş, tüm bölüm bu kadar olabilir.
Evet bahsetmeyi unutmuşuz. Drake fazla düşünmeden reddetmiş şu çakma Jiguliyi. Ama burada benim anlamadığım, bu numberslar neden apooyu dinliyor gibi durdukları. Kaidoya değil de apooya bağlı gibiler.
 
Kid'e gerçekten laf olsun diye demiyorum da niçin Law'ı görmezden geliyorsunuz. Bu karakter Big Mom'dan ilk kan akıtan isim olmasına rağmen bir önce ki spoilerda artık Kroom ile BM'ye zarar verebilir denmesine rağmen niye yok sayılıyor. Niye sonucu sadece Kid'e bağlıyorsunuz. Niye bu savaş ikisi tarafından kazanılmıyor.

Daha Kid'in hasar verdiği görülmemiş. Çoktan Kid'e bırakanları görüyorum BM'yi. İnsaf cidden insaf.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık